Je tep 57 v poriadku?
Áno je v poriadku 😉 športovci majú v kľude aj 50 a menej. Môj chlap behá extrémy (100km behy) a v noci mu nameralo aj okolo 40.
Takže 57 je úplne úplne v poriadku 😉
Od 60-90 je normalny. Takze asi ano. Kazde meranie ti ukaze inak. Sprav si priemer.
Áno je, tiež mám okolo 60, v spánku ešte menej 😊pre sportujuceho človeka je v poriadku aj nižší tep😊
Som na materskej takže teraz nejaký čas nešportujem 🙄
Preco si si merala pulz (alebo tlak)? Mas tazkosti? Mavala si predtym vyssi pulz? Mas zakazdym takyto pulz? 57 je normalne hodnota, ak nepocitujes tazkosti, mas normalny tlak atd… na zaklade jednorazovo nizsej alebo vyssej hodnoty sa neda urobit zaver, pokial mas tazkosti alebo opakovane hodnoty mimo normy (tam sa btw pri pulze uvadza spodna hranica 50-60’), tak treba navstivit svojho praktika.
@anavixy lebo som mala preeklampsiu a veľmi vysoký tlak a tiež vysoký pulz. Tak si zvyknem občas ešte premerať a tlak som mala teraz 102/63 a ten pulz 57.. Ďalšie merania plus mínus rovnaké.
Trosku nizsie hodnoty, no skus doplnit tekutiny, daj si na tom zalezat, ak nahodou pijes menej a zajtra premeraj.
🙂

nie nizky