Je tlak 126/93 v poriadku?
126/93 a pulz 61, preco ten spodny je vyssi?
@1234321 ja sa liecim na vysoky tlak preto som si ho meral, spodny sa mi zda vyssi ale tak asi to je v poriadku
Jasne, že to je v poriadku. Len vidím, že si vystresovaný tak sa hlavne upokoj ;) a rob niečo zdravé lebo psychika robí veľa
Bud rada ja mam horny vždy len do 100 mam strasne nizky tlak jak mrtvola ale lepsie nizky jak vysoky mas ho ok
Treba si to merať viackrát a ak je ten spodný stále nad 90, tak obvodná zmení dávkovanie liekov na tlak.
@1234321 je pravda ze som v poslednom case dost v strese niekedy sa neviem ani ukludnit no
Tiež sa liečim na tlak, mávala som ten spodný vyšší ale dr mi upravila dávkovanie, teraz iba keď som v strese sa mi zdvihne ale len veľmi výnimočne nad 87
Ak máš taký dlhsie ako len jednorázovo, napriek liekom, tak treba upraviť dávkovanie.. teraz si daj magnerot a ďalej sleduj..
Ja som brala lieky najskôr len ráno, tie akoby nedokázali udržať tlak v norme až do dalsiehi rána a už večer a v noci mi tlak vyskakoval.. odkedy beriem liek aj večer, tak už je dobre.. ale tlak si meriat treba, najmä ľudia ktorí sa na neho liečia.. 😉

Áno je to Ok. Nekontroluj sa lebo zle dopadneš🤦♀️ čo majú povedať ti, ktorí majú tlak 180/110?