Je to hnis alebo len zápal?
Vopred sa ospravedlňujem ak niekto nemá rád pohľad na takéto veci, ale bojím sa že už to mám moc zapálené alebo čo. Toto mi zostáva na leukoplaste je to hnis?
To nie je hnis.
Nie je to hnis, ja by som to nechala odkryte, nech ti tam sadne chrasta a nech to dycha
@anonym_autor ahoj , toto ti na 100% pomôže:
Daj variť vodu, horúcu ju nalej do lavorika.
Potom si tam namoč nohu tak,aby bola vo vode tá rana. Prvý krát namoč na 1/2 sekundy,potom na dlhšie, koľko znesieš. Opakuj to stále aspoň počas desiatich minút. Namoč ranu, vytiahni a stále opakuj.Podrz nohu (tú časť.kde máš ranu) vo vode, koľko vydržíš.
Večer to zopakuj .Ranu neprelepuj, nech dýcha.
Zajtra by malo byť po probléme.
Ešte je alternatíva: namoč chumač vaty do horúcej vody a nechaj ju tiecť na ranu.Čím horúcejšiu znesieš, tým lepšie. Aspoň 10 minút.
Večer zopakuj.Pripadne ešte ráno zopakuj.
Verím, že bude po probléme.
Daj vedieť, či zabralo.
@anonym_autor ahoj , toto ti na 100% pomôže:
Daj variť vodu, horúcu ju nalej do lavorika.
Potom si tam namoč nohu tak,aby bola vo vode tá rana. Prvý krát namoč na 1/2 sekundy,potom na dlhšie, koľko znesieš. Opakuj to stále aspoň počas desiatich minút. Namoč ranu, vytiahni a stále opakuj.Podrz nohu (tú časť.kde máš ranu) vo vode, koľko vydržíš.
Večer to zopakuj .Ranu neprelepuj, nech dýcha.
Zajtra by malo byť po probléme.
Ešte je alternatíva: namoč chumač vaty do horúcej vody a nechaj ju tiecť na ranu.Čím horúcejšiu znesieš, tým lepšie. Aspoň 10 minút.
Večer zopakuj.Pripadne ešte ráno zopakuj.
Verím, že bude po probléme.
Daj vedieť, či zabralo.
@2691 dakujem
Aspoň na noc určite nedávaj náplasť.
@domka222 áno ďakujem už som dala dole
Nie, hnis to nie je, mokva to ako ked su vacsie rany. Ako ti pisu, na noc nechaj vetrat. Bola si s tym u dr? Co povedali? Na rany tusim moze sa davat repik.
@anonym_autor ahoj, ako sa hojí noha?
@2691 vyzerá to lepšie už sa to zmenšilo a pekne zaschlo po okolí