Je to kurie oko?
No tak sa objednam. Ale teda bola som uz x krat a vzdy som mala po mesiaci nohy horsie ako pred pedikurou 🙄🙉
Ja som bola raz,ale tiez mam taky pocit ze po pedikure sa mi stav noh ovela rychlo zhorsil..tak neviem ci to je normalne?
ahoj, ja na sebe mam skusenost s duofilmom /kupis v lekarni/, najprv nohy vymocit v teplej vode kludne aj so solou, bude trosku detox., treba zosupat trosku starej koze. A potom potriet iba tu cast kde je to kurie oko alebo bradavica kazdy den, niekomu staci 2-3 dni niekomu aj tyzden podla toho ako je to zakorenene. Mne to trvalo asi 5dni ale pomohlo a uz sa mi nevratilo klop klop 🍀
PS ak chces prirodnejsiu verziu tak cesnak v octe prilozit na miesto, alebo bananovu supku tiez v octe par hodin a prilozit na miesto zalepit a nechat cez noc. Rano odlepit a dat novu. Tak sa to robi ze bananovu supku nakrajas do zavaracieho pohara pridas ocot a zatvoris a nechast nasiaknut supu octom, Potom vyberies prilepis na to miesto a zalepis leukoplastom. Niekomu pomoze, niekomu nie.
ak to je kurie oko (odbornik nie som, neviem posudit/rozlisit ci oko alebo bradavica) - priatel poskusal vsetko mozne, Duofilm, take to zmrazovacie pero, Kolodium - penazi co na to minul neskutocne, trapil sa fuuu hadam pol roka a nakoniec mu zabral obycajny cesnak - mozno za skusku by to stalo
Kolodium Forte,spirularin,alebo k pedikerke.Kurie oko je otlak,a ak je tlak na to miesto a neodstani sa bude sa stále robiť

treba to ísť vypáliť ku kožnej