Je to rakovina kože alebo niečo iné?
Prosím poraďte čo to môže byt ..bojím sa ..akosi som si to nevšímala teraz vidím že to trocha svrbí .su to ako keby drobné pľuzgieriky so stvrdnutou kožou ktorá sa osupuje .
Prečo ta pre boha napadla hneď rakovina? Môže to mať milion inych dôvodov. A určovať diagnózu cez fotku? Chod s tým na kožné. Da ti na to nejakú masť.
vyzerá to skôr ako ekzém alebo nejaké iné podráždenie, ale nikdy nezaškodí ísť za lekárom, aspoň ti na to dá nejakú mastičku
To by som mala rakovinu celý život. Ako toto hneď niekomu napadne?
Zjavne nevieš ako vyzerá rakovina koze
To bude najskôr dishydrotický ekzém.
@livuska124 ja si myslím tiež to isté. Ale choď s tým k lekárovi. Ja som mala ekzém a rozšíril sa mi na celú ruku a potom to tak svrbelo, že som nemohla v noci spávať. Treba ísť v začiatkoch kým to ešte tak veľmi nesvrbí.
@anonym_3197d7 no neviem preto sa pytam
Prečo hneď rakovina? Choď k lekárovi, cez fotku ti nikto neurčí diagnózu.
@januska12323 ja som stále u lekára ..už ma to nebaví
@dana243 poriadne premastuj, hod sa do kludu (stres to zhorsuje), a keby to neprechadzalo alebo sa velmi rozsirilo, tak k obvodnej alebo dermdr, da ti na to nieco. Prezijes to, neboj.
@dana243 ak si stale u lekara a pri banalite ta napadne hned rakovina, nieco nie je v poriadku. Psychika ako?
@dana243 hlavne asi psychológovi treba ísť
@dana243 co najskor sa objednaj psychiatrovi, aspon kvoli tvojmu malemu dietatu
@anonym_3197d7 V rodine máme akovinu kože a vyzerá to len, akoby poštípali komáre, takže nie zakaždým to musí vyzerať zle ...
@stellarstar to čo je
@martul jebe
@dana243 máš internet? Máš. Zadaj do google dishydróza alebo dishydrotický ekzém. Mám ju tiež nič vážne žiadna rakovina

To bude najskôr dishydrotický ekzém.