Je to stafylokok?
Ahojte, som zvedava ci niekto nie je v podobnej sitacii ako som ja. Od decembra mavam hlboke, zapalene abcesy/vyrazky v okoli vnutornych stehien, pod zadkom, pod pazuchou, pred lakti. 2x som brala antibiotika na baze penicilinu - ziadna zmena. Taktiez, rozne maste na predpis proti akne - absolutne bez zmeny. Niektore tie “vyrazky” su male, ine dosahuju niekolko cm. Su tak bolestive, ze par mesiacov dozadu som brala antibiotika, flector a nemohla som spavat ani ist do prace, kedze som si musela neustale menit obvazy... Vzdy zacnu od malej vyrazky, ale uz podla tej specifickej bolesti viem ze je to opat “ta vyrazka”. Tie najhorsie vzdy mali pevny zaklad akejsi sivo-zelenej farby a kopec hnisu takmer ako keby jemme neonovo zelenej farby? Od dnes mi lekar nasadil opat antibiotika, avsak uz nie penicilinove, ale i tieto su na boj proti akne... Skusim momentalne kapucinku vacsiu. Som vsak zvedava ci sa niekto uz s niecim takym stretol? Ospravedlnujem sa za pripadne gramatickr chyby a dakujem pekne za kazdu odpoved. ✌️