Je to únik moču alebo niečo iné?
Ženy prosím vás pomôžte mi, som 7 mesiacov po pôrode, včera ráno som si našla krv, hovorila som si dobre tak mám 2 krát do mesiaca menzes.. do hodinky to prešlo
Neskôr sa mi točila hlava a neskôr večer som mala krčne, 6 hodín ráno a celá posteľ mokrá cele pyžamo ktoré som mala až po kolena bolo toho strašne veľa na jedno pocikanie, je pravda že som už raz problém mala ako prechladnuta no toto ani zďaleka také nebolo.. neviete co sa mohlo stať ? Citim bolesti brucha ako týždeň pred pôrodom 😔😔 a som slaba
@anicka998 cítis sa slabá,nie je ti dobre,reálne si sa pomocila.Necakaj a volaj.Zavolaj obvodnému,urologovi,keď nič,kľudne by som potom volala na urgent.
Zápal močových ciest, zápal obličky, infekcia... hocičo. Urgent alebo lekár. Zajtra je sviatok, teraz na praktického už asi neskoro. U ráno si mohla byť u Dr... ale teda predpokladám, že ti to nepadlo len ti vrtalo v hlave co sa stalo...
@simca06022011 jasne že mi napadol lekár ale mám 7 mesačne dieťa doma dnes to proste nešlo preto 🙂
Zavolaj niekoho k dieťaťu a choď. Keď ti je zle a náhodou odpadneš kto sa o neho postará?
A aký je problém? Dieťa dám do kocika a idem k Dr. Nie si jediná mama, ktorej treba ísť k lekárovi. Rovno by som šla s močom na vyšetrenie. Na lacno, ak bude treba odber.
Ja som raz dostala takú slabosť, migrénu, točilo sa mi v hlave. Sama doma s 8mesacnou. Zavolala som rzp, vysvetlila situáciu, aj to, že mám doma malé dieťa. Odomkla som byť, keby ma náhodou kleplo. Prišli, pichli infúziu. Aj som sa pýtala, čo v prípade, že by ma museli vziať a fakt nemám malú kam dať. Vraveli, že by ju zobrali tiež, kým by po ňu niekto neprišiel.
Určite nebudem vláčiť svoje dieťa po daždi a veľkom vetre keďže ma slabú imunitu.. ženy ako fakt som chcela len nejakú radu niečo si prečítať nie dávať poučenia že nie som jediná matka ja viem že nie som jediná matka s dieťaťom
@anicka998 ale my ti radu nedáme. Potrebuješ vyšetrenie. Možno je to banalita, možno je to nejaký vážnejší problém. Dali sme ti tu rady, čo robiť.
Veď skús zavolať do nemocnice na urológii alebo na urgent. Povedz, že nemáš možnosť prísť, vysvetli. Možno ti poradia niečo oni a určite to bude dôveryhodnejšie ako čo tu napíšeme my.

@anicka998 neznie to dobre zbehni radsej niekam k lekarovi popripade pohotovost