Je to žihľavka alebo niečo iné?
Ahojte, cela som sa vyhádzala. Občas svrbí. Zrejme z liekov - kým som ich nebrala nič vyhádzané som nemala... Neviem. Samozrejme že som sa poradila s dr. Google. Podoba sa mi to na žihľavku. Lieky som prestala jesť v pondelok. A stale sa ma to drží. Nejaké skúsenosti?
Ps: áno, poriešim ak kožnú ak sa mi stav nezmení. Ale všetci vieme ako je to s kožnými doktormi. Btw. treba tam aj výmenný lístok? Google poradil že nie, ale mama bola a bol jej treba...?
Ďakujem.
ja aj syn mame taketo z liekov, na ktore sme zjavne alergicki, Nasad si antihistaminika, dostat volnopredajne, porad sa v lekarni. Ale toto ti poriesi aj vseobecny lekar, vie ti aj on predpisat, keby si velmi chcela, netreba hned kozneho. A tento stav moze pretrvavat aj dlhsie obdobie, mne to naposledy mizlo pomaly mesiac.
@hradnapani ďakujem, to som nevedela že aj všeobecný. Len moja je taká že skôr pošle k odborníkovi akoby mala sama pozrieť. Zajtra zájdem teda do lekárne.ďakujem
@kapanek1 antihistaminika ti predpise aj vseobecny alebo su na volny predaj
Kym zihlavka zmizne to trva aj niekolko dni
@kapanek1 toto vseobecny, ked uvedies suvislost s liekmi, tak ta urcite neposle dalej

Vyzerá to na žihľavku, môžte skúsiť nejaké antihistaminiká. Ku koženemu cenný lístok netreba.