icon

Je to žihľavka alebo niečo iné?

kapanek1
8. jan 2025

Ahojte, cela som sa vyhádzala. Občas svrbí. Zrejme z liekov - kým som ich nebrala nič vyhádzané som nemala... Neviem. Samozrejme že som sa poradila s dr. Google. Podoba sa mi to na žihľavku. Lieky som prestala jesť v pondelok. A stale sa ma to drží. Nejaké skúsenosti?

Ps: áno, poriešim ak kožnú ak sa mi stav nezmení. Ale všetci vieme ako je to s kožnými doktormi. Btw. treba tam aj výmenný lístok? Google poradil že nie, ale mama bola a bol jej treba...?

Ďakujem.

kukulienka83
8. jan 2025

Vyzerá to na žihľavku, môžte skúsiť nejaké antihistaminiká. Ku koženemu cenný lístok netreba.

zabka79
8. jan 2025

@kapanek1 skor histaminka alebo alergia na jedlo ci praci prasok......ja zihlavku mavam a su to pupienky

kapanek1
autor
8. jan 2025

@zabka79 Už si prepieram od dnes všetky veci v sensitive prášku. Dostali sme v robote gél, cez Vianoce som v ňom prala a potom som zistila že je dva mesiace po záruke. Tak možno to aj z toho mám.

hradnapani
8. jan 2025

ja aj syn mame taketo z liekov, na ktore sme zjavne alergicki, Nasad si antihistaminika, dostat volnopredajne, porad sa v lekarni. Ale toto ti poriesi aj vseobecny lekar, vie ti aj on predpisat, keby si velmi chcela, netreba hned kozneho. A tento stav moze pretrvavat aj dlhsie obdobie, mne to naposledy mizlo pomaly mesiac.

kapanek1
autor
8. jan 2025

@hradnapani ďakujem, to som nevedela že aj všeobecný. Len moja je taká že skôr pošle k odborníkovi akoby mala sama pozrieť. Zajtra zájdem teda do lekárne.ďakujem

taktotedanie
8. jan 2025

@kapanek1 antihistaminika ti predpise aj vseobecny alebo su na volny predaj
Kym zihlavka zmizne to trva aj niekolko dni

zabka79
8. jan 2025

@kapanek1 pekny darcek 🤨

hradnapani
8. jan 2025

@kapanek1 toto vseobecny, ked uvedies suvislost s liekmi, tak ta urcite neposle dalej

kapanek1
autor
8. jan 2025

@zabka79 na Nový rok. Štvrtok u všeobecnej po výmenný lístok a piatok na ušné. Ale aspoň ordinovali. 😀