icon

Je toto normálny priebeh menštruácie?

Včera o 08:41

Čaute baby, včera som dostala MS, zatiaľ rozbeh, veľmi pozvoľna, krvácam málo. Celý deň bol relatívne v pohode. Problém prišiel v noci, bolesť brucha, kŕče, nevoľnosť, pocit na vracanie, k tomu aj pálenie záhy, nemohla som v noci vôbec spať. Ráno som vstala, ale nevedela som fungovať, zobrala som sick day. Urobila som si kávu, po jednom hlte ma naplo. Tak som si ľahla a spala som tri a pol hodiny. Teraz som vstala, som unavená, rozbitá, dala som si krajec chleba, rozbolel ma žalúdok. Občas sa mi zatmie pred očami. Mám v sebe nalgesin forte, bucsopan som nebrala. Len ma mätie tá nevoľnosť od žalúdka a pocit na vracanie.

anonym_9fb0a8
Včera o 08:49

Tak ja neviem….v noci mi je zle, mam kŕče, nevoľnosť, je mi na zvracanie, ale ráno si urobím kávu …. kde je logika ?

autor
Včera o 08:55
@anonym_9fb0a8

Tak ja neviem….v noci mi je zle, mam kŕče, nevoľnosť, je mi na zvracanie, ale ráno si urobím kávu …. kde je logika ?

@anonym_9fb0a8 nebolo to hned, vstala som, osprchovala som sa, umyla som si zuby, potom som si spravila kavu - pijem iba bezkofeinovu. Naplo ma po jednom glgu. A bola som tak unavena, ze som len napisala sefovi, ze beriem sick day a lahla som si naspat do postele.

anonym_9fb0a8
Včera o 09:02
@anonym_autor

@anonym_9fb0a8 nebolo to hned, vstala som, osprchovala som sa, umyla som si zuby, potom som si spravila kavu - pijem iba bezkofeinovu. Naplo ma po jednom glgu. A bola som tak unavena, ze som len napisala sefovi, ze beriem sick day a lahla som si naspat do postele.

@anonym_autor aj tak, keď mi je zle, pijem čaj, vlaznu vodu.
Káva proste nie. Teda aspoň ja to tak mam

anonym_5f6edb
Včera o 09:12
@anonym_9fb0a8

@anonym_autor aj tak, keď mi je zle, pijem čaj, vlaznu vodu.
Káva proste nie. Teda aspoň ja to tak mam

@anonym_9fb0a8 ani vodu...zvracia sa z nej...cierny caj

anonym_59eea9
Včera o 09:15

Tak, ja pijem kavu aj ked mi je zle. Nevidim na tom nic zle. To mas prvy krat takto?

domkakvet
Včera o 09:17

@anonym_autor navstiv gynekologa, moze tam byt problem.

anonym_879ba7
Včera o 09:18

Úplne bežný priebeh to asi nie je. Zažila som si niečo podobné, väčšinou sa mi to deje v týchto horúčavách. Čiže možno raz za rok takýto kritický priebeh. Pamätám si však, že ako tínedžerke mi raz bolo z ms tak zle, že som aj vracala. Tiež to bolo v lete v horúčavách. Neviem ti iné poradiť, len to konzultovať s lekárom ak si nie si istá, že to je len ojedinelý jav.

autor
Včera o 09:26

Ja mávam štandardne prvé dva dni veľké bolesti brucha, kŕče a áno aj problém v noci, kde som na buscopane a nalgesine. Ale zarazil ma ten žalúdok, pocit na vracanie, celková slabosť, mala som pocit akoby teploty, aj som si merala, ale nemám ani 37. Možno je to combo - pokazený žalúdok + menštruácia. Mám na maternici malý myóm do 1 cm, a od jeho vzniku je MS dynamická... plus som už vo veku 45r, čiže môj cyklus začal kolísať od 24 dní do 36 dní. Minulý mesiac 34, teraz 26.

anonym_879ba7
Včera o 09:31
@anonym_autor

Ja mávam štandardne prvé dva dni veľké bolesti brucha, kŕče a áno aj problém v noci, kde som na buscopane a nalgesine. Ale zarazil ma ten žalúdok, pocit na vracanie, celková slabosť, mala som pocit akoby teploty, aj som si merala, ale nemám ani 37. Možno je to combo - pokazený žalúdok + menštruácia. Mám na maternici malý myóm do 1 cm, a od jeho vzniku je MS dynamická... plus som už vo veku 45r, čiže môj cyklus začal kolísať od 24 dní do 36 dní. Minulý mesiac 34, teraz 26.

@anonym_autor V tom prípade to naozaj môže byť len kombinácia viacerých faktorov. Veľký výkyv hormónov, extrémne teplá, ktoré dávajú zabrať organizmu aj bez inej dodatočnej záťaže... Inak túto noc sme mali doma asi všetci nejakú zlú. Mne sa zle dýchalo, bolo mi hnusne teplo, divné sny, budila som sa stále. Jedna dcéra nevedela zaspať a stále sa prehadzovala, druhá bola celá rozhorúčená, mužovi nebolo dobre...

autor
Včera o 09:45
@domkakvet

@anonym_autor navstiv gynekologa, moze tam byt problem.

@domkakvet u gynekológa som bola pred 3m, ja chodím 4x do roka, lebo sledujeme myóm ako sa správa.

domkakvet
Včera o 17:57
@anonym_autor

@domkakvet u gynekológa som bola pred 3m, ja chodím 4x do roka, lebo sledujeme myóm ako sa správa.

@anonym_autor to moze byt prave tym myomom.