icon

Je toto pásový opar alebo niečo iné?

majuska2019
Dnes o 17:20

Ahojte, manželovi sa objavili takéto vyrážky na rukách, nebolia, nesvrbia ani nemá iné príznaky, neviete mi povedať čo by to mohlo byť? Najprv to bolo červené fľaky ktoré sa menia na pľuzgiere a niektoré mu už aj praskli

mullerova46
Dnes o 17:31

@majuska2019 nevyzerá to tak. Bolo by to ohraničené zhrubnute okraje 🙂 ak máte dôveru využite kožného lekára cez aplikáciu

anonym_c09ed5
Dnes o 17:46

skor nie. to su skor oddelene pluzgiere

anonym_fd0dbc
Dnes o 18:49

@majuska2019 nerobil nieco na zahrade? Synovi sa take pluzgiere spravili na tvari, minuly rok, ked bol a chalanmi na ihrisku a bezal po loptu do nejakych krikov. Vyzeralo to ako popalene od bolsevnika, jemu to potom az zliezla koza a natierala som to potom s spf-kom stale, aby sa mu flaky neurobili. Ale on je alergik a doktorka hovorila, ze ani nemusel byt bolsevnik (neviem, kde by sa tam zobral), ale nejaky iny krik a mohol mat kozu podrazdenu od pelov trav, na ktore je alergicky a takto prudko zareagoval. Jeho to ale dost palilo. Pri kontakte so slnkom to preslo do tych pluzgierov. Alebo ja som mala pluzgiere ako popaleninu od slnka, ked som ako dieta brala ATB a behala som po slnku..ci nemoze aj to byt?

majuska2019
autor
Dnes o 18:54
@anonym_fd0dbc

@majuska2019 nerobil nieco na zahrade? Synovi sa take pluzgiere spravili na tvari, minuly rok, ked bol a chalanmi na ihrisku a bezal po loptu do nejakych krikov. Vyzeralo to ako popalene od bolsevnika, jemu to potom az zliezla koza a natierala som to potom s spf-kom stale, aby sa mu flaky neurobili. Ale on je alergik a doktorka hovorila, ze ani nemusel byt bolsevnik (neviem, kde by sa tam zobral), ale nejaky iny krik a mohol mat kozu podrazdenu od pelov trav, na ktore je alergicky a takto prudko zareagoval. Jeho to ale dost palilo. Pri kontakte so slnkom to preslo do tych pluzgierov. Alebo ja som mala pluzgiere ako popaleninu od slnka, ked som ako dieta brala ATB a behala som po slnku..ci nemoze aj to byt?

@anonym_fd0dbc no je rybár takže môže byt že niekde chodil aj v šachorine a tak rôzne 🤷🏼‍♀️ on to má tiež také vodové pľuzgiere už

jankatusik
Dnes o 18:55

Aj mne to prišlo ako popálenie od bolsevnika