Je trojmesačné čakanie na vyšetrenie normálne?
Dobrý deň, požiadal som svojho všeobecného lekára o vyšetrenie (chronický, zhoršujúci sa problém) a napísal mi, že mám prísť 8.7. ráno nalačno na odber krvi, t.j. o vyše tri mesiace. Je takáto čakacia doba normálna? Hanbím sa ich opýtať, či to tak naozaj myslia, lebo neviem, ako to funguje...
Podľa mňa by bolo normálne objednanie na základné vyšetrenie u všeobecného na termín 8.4.
Napis tam znova, to musi byt preklep
Ja by som sa ani neobjednávala. Sadla na čakárne a čakala na rad. Keby ma nezobrali idem na pohotovosť.
@fil880 kedze si mal krvne testy v poriadku, skus online psychologa, prip sa objednaj psychiatrovi
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/dlhodoba-unava-u-18-rocneho-3/
tvoja cakacia doba moze byt kvoli predchadzajucim odberom a poistovni
@fil880 kedze si mal krvne testy v poriadku, skus online psychologa, prip sa objednaj psychiatrovi
tvoja cakacia doba moze byt kvoli predchadzajucim odberom a poistovni
@anonym_85c7da veď mal pred rokom odbery,tak podľa mňa to nieje tým, že by ho dala na neskôr
@fil880 Na pľúcne čakám 2. mesiace na alergologiu mi termín chceli dať až na,september .Vobec ich nezaujímalo, že akútny stav. Vybavila som si v úplne inom meste a najbližšie co3sa dalo čakám 1,5 mesiaca co je tiež strašne dlho, ale čo urobím nič!
@fil880 Ospravedlňujem sa pochopila som to zle, respektíve prečítala. Nemáme obvodných ,ani som nikdy nepočula o tom,že by sa čakalo dlhšie ako deň.
Podla mna preklep.. k obvodnej aj na druhy den rano..
Normálne choďte aj bez objednania, nečakajte tak dlho keď máte problémy , ja chodím bez objednania a vždy ma zoberú.
@fil880 u vseobecneho lekara som sa nikdy neobjednavala 👍🏻 asi som si vybrala lepsie ako ty
Na odbornych ambulanciach moze byt ale u VL? To som nezazila nikde
Dokonca kde robi moja vseobecna a v podstate vsetky co poznam neobjednavaju, maximalne len na preventivne prehliadky, inak vysetria vsetkych co v den pridu

nie, u mojej vseobecnej lekarky sa viem objednat aj na dalsi den, najneskor do troch dni najdem volny termin, akutne stavy aj bez objednania