icon

Je v aute povinné rúško?

24. máj 2021

Prosim vas,neviem sa docitat v najnovsich nariadeniach,ci je este povinne nosenie ruska v aute so spolucestujucimi.

777januska777
24. máj 2021

@ceresna2 áno máš v pravdu v tom, ze keď Boh povie, ze zomrieš tak zomrieš, ale je tu to ale Boh vravi, ze mame aj chrániť svoje zdravie a chrániť život. Preto napriklad si v aute zapinas pas, hriech je si v tom aute ten pas nezapnut, lebo ohrozujes život co máš od Boha. Ked už hovoríš o Bohu a viere, tak si nevyberaj len niečo.

punka24
24. máj 2021

@ceresna2 pretože tu sa nestretneš so zdieľaním svoju nazoru a svojej viery, tak áno...

bloger
24. máj 2021

@ceresna2 presne tak ako hovoríš lekár lieči ale Boh uzdravuje ale niektoré veci máš trošku pomýlené mrzí ma takáto tvrdá reakcia na teba nezaslúžiš si to je super že veríš ale niektoré veci ako keby si nechcela vidieť napríklad to že máme zodpovednosť za druhých prikázanie lásky k blížnemu urobiť aspoň to minimum aby som chránil seba aj druhého

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
darkswan
24. máj 2021

nuz niektori nosia respirator aj ked su sami so sebou len v aute😀

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
rene007
24. máj 2021

Kde sme sa to len dostali? V iných krajinách sú ruska častokrát len na dobrovoľnej báze, videá zo zahraničia ukazujú kde sem tam má niekto rúško a nás likvidacnymi pokutami prinútili ich nosenie aj na miestach kde to nedáva žiadny logicky význam . Haló, ľudia už je najvyšší čas povedať tomu koniec! Ak už nieje aj neskoro🤔

bloger
24. máj 2021

@ceresna2 ale si si istá že to naozaj povedala? Nie všetko čo niekto dá na internet je aj pravda napríklad kde a komu to povedala bolo to v Medjugorí alebo vo Fatime vizionári ktorým sa zjavuje zapisujú tie posolstvá mala by sa to dať nájsť

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
777januska777
24. máj 2021

@ceresna2 Mária o vakcine nič nehovorí, prosím nevymyslaj si, žiadne reálne zjavenie o vakcine nehovorí nič. Najväčšie zlo je v nas a nie v okolí. Btw. Najkrajší dokaz o tom, ze vakcina nie je "diablovo zlo" je v príklade nášho pápeža. Ak si veriaca katolícka, tak papez ma byt pre teba príkladom. Ale keď už hovoríme o marii, tak 3 fatimske proroctvo hovorí presne o tomto, vlastní veriaci ludia zídu z cesty a pôjdu proti pápežovi a nechajú sa zlákať zlom, nebude to tvoj prípad? Porozmýšľaj a never falošným prorokom.

bloger
24. máj 2021

@ceresna2 ale tiež hovoril o falošných prorokoch žijeme predsa posledné časy ako hovorí aj Panna Mária súhlasím že sa treba veľa modliť ale máme zvažovať a nie všetko prijímať bezmyšlienkovito

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
777januska777
24. máj 2021

@ceresna2 rusko nosia doktory pri operáciách aj niekoľko hodín. Obetujú sa, len aby nás mohli operovať a nenakazili nás svojimi baktériami a vírusmi. A my ľudia nedokážeme mat rusko na sebe par minút? Vážne je pre teba ako veriacu také ťažké sa obetovať pre iných?

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
ceresna2
Odpoveď bola odstránená
777januska777
24. máj 2021

@ceresna2 papez nejde zlou cestou, nič co papez doteraz urobil neurobil inak ako napríklad aj Jan Pavol 2. Len teda doba sa zmenila a hlavne krestania sú klamani ľuďmi, ktorí robia veci zo svojej pýchy alebo z politického presvedčenia. Nevravím, ze zo západu je všetko ok a všetko fajn, ale tak isto nevravím ani, že je zo západu všetko zlé. Ludia vidia par veci zo západu, ktoré sa im nepacia a na základe vlastných predsudkov a presvedčenia musí byť všetko zlé. Nechcú si sami v sebe pripustiť, že aj oni sa môžu mýliť.

aurorastone
Autor odpoveď zmazal
bloger
24. máj 2021

@ceresna2 presne tak januska má pravdu chcela len poukázať na to aká je to obeta koľko musia zniesť lekári snažia sa chrániť životy ak chceš rád si s tebou pokecám v súkromnej správe aby som to tu nespamoval musia mať tie obleky a byť v tom dlhé hodiny za to im patrí obrovská vdaka a od nás sa čaká že spravíme len to minimum aby sme ich trošku odbremenili a to že si dáme rúško na nevyhnutný čas budeme si umývať ruky a používať dezinfekciu

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
bloger
24. máj 2021

@ceresna2 tak dezinfekcia pri vstupe vždy musí byť a pokiaľ si dezinfikuješ ruky tak to stačí lebo sa držíš rúčky toho vozíka sú aj také utierky na to s izopropil alkoholom ale snažia sa ich aj predavačky dezinfikovať a čistiť

monkabohdalova
24. máj 2021

s ľuďmi s rodiny nenosíme, ale veru ak beriem niekoho iného rúška máme

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
ceresna2
Odpoveď bola odstránená
bloger
24. máj 2021

@ceresna2 neviem ti povedať ako to kde robia ale určite ich dezinfikujú sám som to videl v našom supermarkete ale veľmi sa mi páči že o tom píšeš vieš ja mám pocit že píšeš niečo iné a robíš niečo iné v skutočnosti vieš ako to všetko je uvedomuješ si to inak by si nepísala o dezinfikovaní vozíkov v obchodoch tak pokiaľ považuješ toto za potrebné o koľko potrebnejšie je očkovanie aby sme nemuseli mať strach dotknúť sa napríklad toho nákupného vozíka

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
ceresna2
Odpoveď bola odstránená
oli18
24. máj 2021

@ceresna2 Toto tvrdíš na základe akých výskumov? Agentúra JPP?

sticker
tina4931
24. máj 2021

Vy ste padnutí na hlavu....na takéto stup. otázky ani nie je odpoveď.

weronika171717
24. máj 2021

@ceresna2 super napisane

ceresna2
Odpoveď bola odstránená