Je vracanie normálnou reakciou na antidepresíva Dulsevia?
Dostala som antidepresíva Dulsevia 30 mg, dnes som si dala 1 tabletku a už ma začalo bolieť brucho, nevoľnosť, nafúknutie,všetko som vyvracala. Je možné že mi liek nevyhovuje? Dotoho som mala aj reflux, zápal pažeráka lieči sa to 3 mesiace. Bola som aj na sone brucha a na hadici. Ráno beriem 2 tabletky 30 min pred jedlom na žalúdok. Myslím si že mám veľmi citlivý žalúdok a z kazdých antidepresív ktoré si dám mi zaťažia žalúdok.Nemôžem ani kávu, mastne, korenisté, štiplavé,kyslé. Skúšala som depresie a úzkosti riešiť aj inak zdravá strava, 8 h spánku, vitamíny, cvičenie, prechádzky, psy, online terapia. Ale bohužial nič nepomáha. Necítim sa dobre. Ako by ste to riešili? Mam Dulseviu uživať dlhodobo aby som vedela či mi zaberá? Bojím sa isť aj k doktorke že mi bude zle cestou.
z jednej tab.? Jedine ak máš alergiu na niektorú zložku v lieku.
z jednej tab.? Jedine ak máš alergiu na niektorú zložku v lieku.
@deti95060810 ano z jednej tab.
@deti95060810 ano z jednej tab.
@anonym_autor brala som ju rok a vysypala som sa a to nehovorím čo mi tieto lieky urobili s trávením za tri roky🙈🤦..
@anonym_autor brala som ju rok a vysypala som sa a to nehovorím čo mi tieto lieky urobili s trávením za tri roky🙈🤦..
@anonym_773eb0 čo vam spravili? tak potom to neni dobrý liek
@anonym_autor no není mi už aké dať..celé trávenie,samé zápaly..tri roky samé ad
@anonym_autor ty si zvracala, lebo si sa už vopred vystresovala z nežiaducich účinkov. Z jednej tabletky ti ťažko mohlo prísť na vracanie. AD zaberajú týždne. Nie 1 deň. Máš to v hlave. Žiadne ti nesadnú, keď si to vopred povieš.
@anonym_autor a nemala si si dat len polku? Lebo ad sa začínajú brat najmenším množstvom. Čiže 1 týždeň polku a potom uz ďalej celú.
@anonym_autor a nemala si si dat len polku? Lebo ad sa začínajú brat najmenším množstvom. Čiže 1 týždeň polku a potom uz ďalej celú.
@bielasovicka nie toto je najnižšia davka, a neda sa to rozpoliť

@anonym_autor užívať po jedle z jedného zvracania nezistis čo to spôsobilo.Mozno to bolo zo stresu