Jedna silná a jedná slaba čiarka na samoteste
Zdravím chcela by som sa opýtať robila som si dnes ráno doma domáci samotest na covid19 a ukázalo mi 1 silnú a jednu slabú paličku co mam robiť nakoľko chodím do prace a dnes by som mala do prace ísť.za odpovede vopred dakujem
@alchemilkazltozelena fotku môžem urobiť len keďže som pozitívna platí sa v tom za test? A bolesti v hlave mam a štípe ma hrdlo
@ingridabenikova Dobre ranko. Treba sa objednat cez stranku korona.gov.sk
Nebudete platit nic. Treba tam uviest vsetky priznaky, pozitivitu domaceho antg testovania. Pride termin na Pcr a neplatite nic.
@manifika aha tak ďakujem pekne
Je slabučka ale vidno
@ingridabenikova ahoj , ja som mala v sobotu pozitívny domáci . Išla som na antigen , tam negatívny podľa pracovníci na momke určite covid nemám , lebo antigen jej neukázal ani náznak čiarku takže to bola len chrípka podľa nej ale keďže som mala príznaky , nenechala som sa presvedčiť objednala sa na Pcr a včera mi prišiel pozitív . Tak za mňa ísť odrazu na Pcr .
@ingridabenikova áno je tam pozitívny
@toffifee0902 aj mne sa to stalo, ze domaci pozitivny, v momke antigen negativny a o par dni PCR pozitivny a takisto po covide doma este silne ciary pozitivne, v Momke negativna
No tak tu pracu by som asi neriskovala aj kvoli sebe aj kvoli tvojim kolegom, radsej sa objednaj na test a uvidis 🙂 I ked myslim ze aj tento je pozitivny.
@toffifee0902 priatel pozitivny antigen nemal a pcr pozitivny dokonca ked mu merali mieru infekčnosti bol veľmi infekčný. Antigen či už doma alebo v mom je nespoľahlivý a pani čo ti to povedala ais nevie čo hovorí
To je normalne pozitivny test...syn mal s takymto ct hodnotu 22... takze vysoku infekcnost...od intenzity ciarky to nezavisi, ale ked tam je, tak tam proste je.
@ingridabenikova test je pozitívny určite sa objednaj na PCR, už len kvôli ľudom v tvojom okoli
@ingridabenikova určite si pozitívna aj ja som tak mala tiež to začalo bolesťami hlavy únavou a hrdlo je klasika.
Bola som na ag test a prisla sms ze som negativna ale uz teraz necitim jedlo ako vonia a ani necitim aku ma chut
Ako sa mam objednat a mam sa vlasne objednat?
@ingridabenikova cez korona gov. Zadajte príznaky ake máte a ja som dala do poznámky že som si robila samotest pozitívny...
Ale to je bezplatne?
@ingridabenikova ano je
@ingridabenikova platí to poisťovňa, nič nebudeš platiť. Len sa objednaj, príde ti termín... A izoluj sa od ostatných. 😊
@ingridabenikova objednaj sa isto na pcr urcite sa nic neplati ale.tento.test je pozitivny

@ingridabenikova mas foto? Mas priznaky? No musis ostat doma a zavolat dr, objednat sa na PCR a oznamit do roboty ze neprides minimalne 5 dni