Kam ísť so zarasteným nechtom: pedikérka či chirurg?
Ahojte kto by mi vedel poradiť kde sa mám obrátiť keď mám zarastený necht na palci na nohe? Chirurgia alebo aj pedikérka by mi to vedela urobiť? Ďakujem
@sara0705 mne to urobila perfektne pedikúra Sue, Trenčianske Stankovce, ak ti nevadí cestovať 40 km.
Podolog - teda u nas to robi clovek co ma na tu vyssie vzdelanie- a teda opravuje aj zarastene nechty, aj studuje našlap - dolezite u sportovcov a bezcov, robi liecebnu pedikuru u starsich ludi, hlavne diabetikov a pod.
V Cachticiach pracuje jedna super dáma, synovi strhli zarastajúci necht na chirurgii, zarastal mu aj nový a ona mu to pekne ošetrila, dala sponu a odvtedy má pokoj. Pedante, pozri si na nete.
Mam s tym roky skusenosti. Asi 3x mu strhavali chirurgovia. To problem neriesi. Medicialna pedikurka pomoze..
V Cachticiach pracuje jedna super dáma, synovi strhli zarastajúci necht na chirurgii, zarastal mu aj nový a ona mu to pekne ošetrila, dala sponu a odvtedy má pokoj. Pedante, pozri si na nete.
@emily76 stacila 1spona?
@emily76 mne ju chce menit kazde 3tyz. 50e. 🙈😞

najlepsie najst niekoho, kto robi medicinalnu pedikuru