icon

Každodenné točenie hlavy

neson123
24. júl 2021

Ahojte, zazivam kazdodenne tocenie hlavy niekedy silnejsie niekedy slabsie take mdloby..potom citim horucavost v hlave, alebo rukach a take mravencenie, a zrychleny tep mavam obcas..bojim sa byt sam ci sa mi nieco nestane..priznaky su ze tetania ale nemam to este potvrdene idem az 6.8. K neurologicke..akoby take predrazdenie nervov alebo ja neviem to opisat..mal niekto podobne priznaky a ako ich zvlada?

Strana
z3
majarumm
17. sep 2025
@ivanaa346

@neson123 Akonste nakoniec dopadli ,co ro holo ? Ta tetania ?

@ivanaa346 v inej diskusii bolo myslím sponenuté, že to mal zrejme z psychického pôvodu, niečo som zachytila, že sa liečil (neviem ci este stale) u psychiatra nakoniec žiaľ

neson123
autor
18. sep 2025
@ivanaa346

@neson123 Akonste nakoniec dopadli ,co ro holo ? Ta tetania ?

@ivanaa346 bola to asi tetania/panicke ataky a vysledok nahromadenej uzkosti..stale to nieje 100% ale ovela lepsie ako vtedy, uz niektore situacie viem lepsie zvladat ale ked mam velky stres tak sa to zhorsi.Lieky som nebral nato len magnezium, AD som sa bal a mal respekt, skusil som len Xanax ale aj to len max 5 tabletiek dokopy..psychika vie byt svina no

slavomirtokar57
19. máj 2026
@neson123

@ivanaa346 bola to asi tetania/panicke ataky a vysledok nahromadenej uzkosti..stale to nieje 100% ale ovela lepsie ako vtedy, uz niektore situacie viem lepsie zvladat ale ked mam velky stres tak sa to zhorsi.Lieky som nebral nato len magnezium, AD som sa bal a mal respekt, skusil som len Xanax ale aj to len max 5 tabletiek dokopy..psychika vie byt svina no

@neson123 xanax ty ako pomohol chcem sa opýtať.mam tie isté stavy sťažené dýchanie točenie hlavy pri chôdzi pocit že sa dusím.musim.predichavat stále vnútorný nepokoj bolesť medzi lopatky mám tiež uz nevládzem proste stim.bojovať čo vám na to pomáha prosím vás som musel obmedziť fajčenie kôli strachu bušenie srdca mám tiež 😭😭

slavomirtokar57
7. jún 2026
@vladkabalazova

@neson123 Ahoj takže trochu sa to podoba môjmu prípadu s pred dvoch rokoch kedy som mala takú krízu volá sa to úzkosť. Mala som podobne príznaky ako ty tiež každodenné točenie hlavy bolo mi zle z toho pocit na odpadnutie také mdloby búšenie srdca strašne nepríjemné až nakoniec som si sama zavolala záchranku a ani doktori nevedeli zistiť co mi je až ptm doktorka mi povedala ze ci niesom vystresovana a na skúšku predpísala neurol a ten pomohol ale ten je navikovi tak som bola na neurolkach vkuse 7mesiacov

@vladkabalazova ahoj môzem o radu som na Tom istom neustále sa mi točí hlavy búšenie srdca pocit až strechu v žalúdku keď.mi.je lepsie tak začne sa mi už točiť hlava je to neprijmeme.kazdy deň mám.to.iste do okola ako si ja Tom teraz prosím ťa budem rád za každú jednu správu 🙂

Strana
z3