icon

Kde kupujete dioptrické okuliare?

naddana
27. mar 2019
korunka1
27. mar 2019

Neviem ako iní, ale ja v optike.

dassena
27. mar 2019

@korunka1 neuveris ale aj my v optike :D :D

ellaafi
27. mar 2019

@dassena
@korunka1 fakt!?!?!?! tak sme minimálne 3 😉

jasminet
27. mar 2019

ja tiez v optike...poznam aj ludi, co kupuju v potravinach zo stojanu, ale neriskovala by som...

dassena
27. mar 2019

@jasminet to som si uz aj ja zopar krat vsimla, ze vacsinou stary ludia si kupuju taketo okuliare. no podla mna kvalitne moc nemozu byt, kedze stoja par korun! potom sa zbytocne este viacej nicia oci!

jasminet
27. mar 2019

@dassena ja chapem, ze nie kazdy ma na nove okuliare z optiky, hlavne tie skla su drahe... ale ved treba to dat hlavne premerat, nie je to len o dioptrii, ale rozne cylindre, zakaly a neviem co....

simsalabim
27. mar 2019

@jasminet ja tiez kupujem v optike, sebe aj jednej dcere. Ale, musim povedat, ze okuliare zo stojanu asi maju svoje opodstatnenie v niektorych pripadoch - ak su na citanie. Usudzujem podla manzela - vekom zacal mat problemy s citanim do blizka, po vysetreni siel s receptom do optiky a velkou slavou si kupil Ray Bany, aby potom zistil, ze ich stale niekde zabudne, kebo ich nema na nose furt. Zhodou okolnosti sme potom boli vo Flying Tiger, kde jedny skusil a kupil a povedal, ze nevidi rozdiel. Odvtedy ma okuliarov aspon 5 - doma asi na 3 miestach, v zahrade v dielni, v aute, robote... ono to asi je ine, ak ich clovek nema cely den, ako my, kratkozraki.... Tie lacne mozu starsim ludom posluzit aj na nakupoch, precitaju zlozenie potravin, nevadi, ak zlomia ci stratia...

deti95060810
27. mar 2019

deťom v optike a sebe v hypermarkete...

viktoria86
27. mar 2019

Objednavam cez internet kodano.sk, vyborne ceny, spolahlive dorucenie a kvalitny tovar. Skusala som aj objednat ram za 8 eur a uz drzi v pohodicke 4ty rok, noseny takner denne.

terezka1947
27. mar 2019

ono su dolezite najma tie skla,uz ram nech je odkial chce.

ivka185
27. mar 2019

Ja v mesiarni aj ked okuliare nenosim.

drimonna
30. mar 2019

@naddana V optike v meste Vk.🤷🏻‍♀️

lillala
Autor odpoveď zmazal
klaudscha11
3. apr 2019

myslis v akej optike? Zalezi kde maju ake ceny, ake akcie. Vela sa oplati aj cez net objednat, len pri tom je riziko ci trafis typ aby sedel 🙂