Kde kupujete dioptrické okuliare?
ja tiez v optike...poznam aj ludi, co kupuju v potravinach zo stojanu, ale neriskovala by som...
@jasminet ja tiez kupujem v optike, sebe aj jednej dcere. Ale, musim povedat, ze okuliare zo stojanu asi maju svoje opodstatnenie v niektorych pripadoch - ak su na citanie. Usudzujem podla manzela - vekom zacal mat problemy s citanim do blizka, po vysetreni siel s receptom do optiky a velkou slavou si kupil Ray Bany, aby potom zistil, ze ich stale niekde zabudne, kebo ich nema na nose furt. Zhodou okolnosti sme potom boli vo Flying Tiger, kde jedny skusil a kupil a povedal, ze nevidi rozdiel. Odvtedy ma okuliarov aspon 5 - doma asi na 3 miestach, v zahrade v dielni, v aute, robote... ono to asi je ine, ak ich clovek nema cely den, ako my, kratkozraki.... Tie lacne mozu starsim ludom posluzit aj na nakupoch, precitaju zlozenie potravin, nevadi, ak zlomia ci stratia...
Objednavam cez internet kodano.sk, vyborne ceny, spolahlive dorucenie a kvalitny tovar. Skusala som aj objednat ram za 8 eur a uz drzi v pohodicke 4ty rok, noseny takner denne.
myslis v akej optike? Zalezi kde maju ake ceny, ake akcie. Vela sa oplati aj cez net objednat, len pri tom je riziko ci trafis typ aby sedel 🙂

Neviem ako iní, ale ja v optike.