Kde nájsť kvalitnú kliniku na operáciu očí?
Ahojte. Chcela by som sa poradiť ohľadom operácie očí. Nevidím do diaľky a mam bioptrie -3,5 a aj tie sa mi už nezdajú dosť.... no lenže pre mňa je utrpenie nosiť okuliare pretože mám zdeformovanú ušnicu a nedržia mi.... no a šošovky som tiež skúšala ale mám extrémne citlivé oči čiže to neznesiem. Tak idem za vami s prosbou o radu kde je dobrá klinika s dobrými výsledkami a najmä čo musím spĺňať pre tú operáciu očí.... som mladá nemám ani len 30-cať ale moc túžim vidieť bez okuliarov ....keďže mam problém že nikde mi nechcú napraviť ušnicu kvôli kardio diagnózam (aby ma nemuseli na dlho uspávať) hľadám aspoň možnosti operácie operácie očí🙏
moj brat mal komplikacie s ocami a nik sa nechcel chytit operacie.. dr Izak z https://www.izakvisioncenter.sk/ to spravil a na 1**** klasicku operaciu spravi hocjake centrum .. prides pomeraju ta nakapu oci a povedia ci si vhodny kandidat .. dnes mas super masiny a za par sekund hotovo

Ahoj a v akom meste? V BA je myslim oblubenu napriklad excimer.. no co musis splnat nato, aby si mohla taky zakrok podstupit ti povie len ocny na vysetreni, ked by si mala nejaki vybratu kliniku uz ,objednaj sa na nezazavne vysetrenie a uvidi, co ti povedia