Kde sa na východe dostať rýchlo na MRI?
Dobrý večer potrebujem to mri čím skôr nakoľko od výsledku sa odvíjajú aj ďalšie vyšetrenia a tie by som chcela pobehať kým som ešte PN. Kde hocikde na východe by ma vedeli vziať čím skôr s tým ze aj na výsledky sa nečaká dlho? Výmenný lístok od neurologicky samozrejme mám. Keby to stalo do 100€ za skorší termín tak by sa to ešte ako tak dalo 🙏 ďakujem za tipy
Neviem s cim ides na MRi ale mne ked som mala problem so zrakom (dvojite videnie, videnie ako cez rozbite sklo) dali termin na MRI hlavy okamzite.
nechaj sa doviezt sanitkou na JIS a urobia ti to okamzite. Tak to robia vsetci.
@anonym_73530f
toto je zart asi vsak?
To by aj mňa zaujímalo, dnes som odvolala pol slovenská a csade termín najskôr na máj...a to sa mi rapidne zhoršuje stav...nikoho to nezaujíma...
Pro magnet. Košice. Podľa toho aké mri.
@anonym_73530f
toto je zart asi vsak?
@svetlonos nie, realita na Slovensku.
@anonym_autor z neurológie má poslala doktorka okamžite v ten deň som mala termín, presov
V Poprade som čakala mesiac. V Levoči by som sa dostala aj skôr, ale ochorela som.
Ja len taká rada, nemôže ti to vytelefonovat lekár? Ja keď som mala problém, lekár, ktorý mi indikoval CT, tak to vytelefonoval, aby mi dali najskorší termín. A to isté teraz kolegyňa, mala problém, musela ísť na MRI a termín do mesiaca dostala cez lekára.
Podla popisu nemas urgentny stav a nejaka tvoja PN nikoho nezaujima. Pri podozreni na rakovinu prostaty som v ProMagnet Kosice dostal ako urgentny termin za 3 tyzdne.
Pozri si ich cennik ako samoplatca, vtedy ta zoberu za cca 300 - 500 aj do tyzdna. Ine pracoviska nepoznam.
Pro magnet. Košice. Podľa toho aké mri.
@macilaci tam som vypísala formulár a spätne ma kontaktovali ze júl. 🙄 Inde som ešte neskúšala volať len vypísala asi 3 formuláre
@anonym_autor z neurológie má poslala doktorka okamžite v ten deň som mala termín, presov
@lodkadiz môžem poprosiť kde v Prešove? Zavolám si zajtra
To by aj mňa zaujímalo, dnes som odvolala pol slovenská a csade termín najskôr na máj...a to sa mi rapidne zhoršuje stav...nikoho to nezaujíma...
@rachel36a
Kolko si bola pripravena zaplatit?
Podla popisu nemas urgentny stav a nejaka tvoja PN nikoho nezaujima. Pri podozreni na rakovinu prostaty som v ProMagnet Kosice dostal ako urgentny termin za 3 tyzdne.
Pozri si ich cennik ako samoplatca, vtedy ta zoberu za cca 300 - 500 aj do tyzdna. Ine pracoviska nepoznam.
@patrike urgentne ako urgentne som doma už mesiac. Bolesti hlavy zhoršené videnie slabosti a neustále pocity na zvracanie. Mam toho plne správy.
@rachel36a
@anonym_da8571 maximálne tých 100€. Žiaľ viac mi nejde som sama s deťmi takže je to položka
@rachel36a
@anonym_da8571 len tam nehovorili ze sa dá skôr keď človek zaplatí
@anonym_autor ja som bola v decembri do týždňa som mala termín v Michalovciach. Nič som neplatila. Oplatilo sa mi tam cestovať 200 km
@anonym_autor ja som bola v decembri do týždňa som mala termín v Michalovciach. Nič som neplatila. Oplatilo sa mi tam cestovať 200 km
@memma Stráňany?
@anonym_da8571 len tam nehovorili ze sa dá skôr keď človek zaplatí
@anonym_autor u ocneho si bola na vysetreni?
Skús tiež Levoču, robia každý deň do 19:00 tam by mohli mať skoršie termíny
@anonym_autor u ocneho si bola na vysetreni?
@sisa_s áno, aj očné aj neuro s EEG aj usg mozgových a krčných ciev.. To zatiaľ toľko
@sisa_s áno, aj očné aj neuro s EEG aj usg mozgových a krčných ciev.. To zatiaľ toľko
@anonym_autor ak by bol na ocnom nalez, da sa pacient hospitalizovat a MR je do par dni, ak sa nic nenaslo na hospitalizaciu, tak len cakat bohuzial na termin, obvolavat okolite mesta, casto v jednom sa caka 4 mesiace, vo vedlajsom tyzden dva 🙂
@anonym_autor bohužiaľ asi termíny nielen na východe Slovenska, ale všade sú dlhšie. V tomto období je vždy väčší nával pacientov na vyšetrenia mri. No tak ako aj moja neurologička mi povedala, aj napriek bolestiam hlavy ktoré sú takisto silné a niekedy ťažko zvladnutelne, radšej si počkať na kvalitné mri vyšetrenie, ako ísť do 2-3 týždňov kde nerobia kvalitné snímky a potom to celé nemá zmysel. Mne čo poradila, tak ohľadne mr hlavy je najlepšie Pro magnet, alebo v Starej nemocnici je nové MR-ko ale tam takisto je dlhá čakacia doba keďže je to hlavne pre pacientov ktorý sú hospitalizovaný, ale možno že sa niekedy podarí vybaviť skorší termín.
Neviem s cim ides na MRi ale mne ked som mala problem so zrakom (dvojite videnie, videnie ako cez rozbite sklo) dali termin na MRI hlavy okamzite.
@anonym_a84729
Čo to bolo nakoniec ?
ak by to bolo urgentne tak tam vie dat neurolog znacku aby ta zobrali do 24 hodin ale ak ti dali termin na julmtak to urgentne nebude, zakladne vysetrenia ti robili, nebude tonmigrena podla priznakov ? popri cakani na MRI nemusis byt na PN, na migreny uz su celkom fajn lieky.
Ak mas doveru tak od noveho roka maju novy benefit prednostne vybavenie magnetickej..
Ak naozaj potrebujes tak prist na neurologicky prijem ze uz nemozes vydrzat a v ramci hospitalizacie ti vysetrenia porobia.inak si pockas tych cca 3-5 mesiacov.
@patrike urgentne ako urgentne som doma už mesiac. Bolesti hlavy zhoršené videnie slabosti a neustále pocity na zvracanie. Mam toho plne správy.
@anonym_autor Vitaj na Slovensku, z lekarskeho pohladu nemas zivot ohrozujuci stav a budes cakat. Lekar vie oznacit ziadanku ako surnu, ale to nie je tvoj pripad.

nechaj sa doviezt sanitkou na JIS a urobia ti to okamzite. Tak to robia vsetci.