Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊
@adka2212
@sjuziv no ja mam bez implantatov, tie sa musia po 10 rokoch menit. Ja som uz nechcel. Poviem vam, pevne su dost 😀 bradavky symetricke. Nevyzaraju uplne prirodzene ten tvar je podla mna specificky. A ja som chodila na ortopédiu a ked uz som chxela zacat riesit, ortoped mi napisal odporucanie, a s tym som isla za plast. Chrirugom. Toho si uz musis najst sama. Ja som z po, vybrala som si nemocnicu saca kosice. A chirurg dr. Gajdos. Uplne super. Aj sa staral aj pekne vysvetloval 🙂 a on uz to riesil, papiere na poistovnu a dal mi termin a uz to slo. Ja som bola za nim v auguste, ale chxela som operaciu az na januar. Chladne mesiace sa vraj lepsie hoja rany a za mna to platilo.
Babyy, youtube je smrrrt 😀
@maajushka škoda že pán doktor Gajdoš už v nemocnici nepracuje. Teraz mám dilemu ku komu inému mám ist
@sjuziv zdravim, viem, ze je to uz starsia konverzacia, ale viete mi dat link na tie silikonove prsia na modrom koniku? dakujem
23.2.26 mam operaciu zmensie prs, tak by som chcela byt v obraze, dakujem
@mayda zdravim, nemam link, ja som teraz dva a pol tyzdna po zmenseni prs v banskej bystrici dr. valentova, alebo je tam dr. ulianko, skvely uzasny tim doktorov, sestier a celkovo personalu

@silvinka_c pred zmensenim som mala 80F, G ako kedy. Fotky pred a po mam v skupine Silikonove prsia, kludne si ma tam daj pod lupu
@sjuziv zdravim, viem, ze je to uz starsia konverzacia, ale viete mi dat link na tie silikonove prsia na modrom koniku? dakujem
23.2.26 mam operaciu zmensie prs, tak by som chcela byt v obraze, dakujem