icon

Kde uspávajú pri kolonoskopii?

anjelik14111
2. jún 2021
luulinkaa
2. jún 2021

Mna uspali a neplatila som nic, v Trnave v nemocnici

simisi
2. jún 2021

Trnava,dr Usak a poistenci VsZp neplatia narkozu,ostatne poistovne myslim 80e

mandarinka555
2. jún 2021

@anjelik14111 Prečo chceš uspať. ak to nie je nevyhnutné ?

anjelik14111
autor
3. jún 2021

@mandarinka555
Chcem to pre starkú, je už staršia a boji sa a skôr by som z okolia Žiliny my sme z knm

mandarinka555
3. jún 2021

@anjelik14111 Veď nech jej pichnú intravenózne oblbovačku a pohoda...pocíti taký divný tlak, nič hrozné.

tncka
3. jún 2021

@anjelik14111 ved prave ze starsia osoba,neviem ci uspavacka je dobry napad🤔

cacianka
4. jún 2021

Svokor bol na kolono a uplne bez. Nechcel nič. Este sa na mňa 2x škeril.... Spredu zubami zozadu polo odhalená ..ť 😁
Kamoska robí na gastre a narkozu davaju max hospitalizovaným v ťažšom stave, lebo pri tom musí byt anesteziológ a to je zbytočné ho zaťažovať a oberat od potrebnych operácií.
Staci oblbovak, uvoľní a okno ako vetanda. Kamoska bola pred mesiacom a happy do večera.

alexaalex
18. júl 2021

@anjelik14111 v Ba..Thalion.na Tomasikovej..ja som prave po zakroku a uzasne..ja si neviem vynachvalit..dokonca aj tenke crevo mi pozrel doktor,co by nespravil keby som vnimala..

anjelik14111
autor
18. júl 2021

Ďakujem baby, starká to nakoniec zvládla super aj bez uspatia, super doktor v Čadci Cvečko a že dalo sa aj vydržať

sunyrose
5. jan 2024

@alexaalex Dobrý deň, prosím, nemáte kontakt, kde by sa dalo objednať? Uspali vás? Meno pána dr., u ktorého ste boli? Poistenci všeob. koľko platia? Ďakujem pekne. Kľudne aj do správy....