icon

Kde získam potvrdenie o očkovaní?

leona1234
21. okt 2025

Ahojte, mám odporučenie očkovať sa na kovid a chrípku, dostáva sa o tom potvrdenie, alebo je to v systéme, že sa na to vie pozrieť lekar? Ďakujem.

anonym_c731b0
•
21. okt 2025

Budeš to mať zapísané v zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk

leona1234
autor
•
21. okt 2025
@anonym_c731b0

Budeš to mať zapísané v zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk

@anonym_c731b0 vie to teda pozrieť môj lekar, že áno ?

vevesh
•
21. okt 2025

Na slovensku nefunguju ockovacie preukazy?

anonym_c731b0
•
21. okt 2025
@leona1234

@anonym_c731b0 vie to teda pozrieť môj lekar, že áno ?

@leona1234 vie to pozrieť každý lekár, stačí mu vedieť tvoje rodné číslo

viestta
•
21. okt 2025
@vevesh

Na slovensku nefunguju ockovacie preukazy?

@vevesh pre deti ano, aj ked sa od nich uz upusta. Pre dospelych nie, zaznamy su v systeme

vevesh
•
21. okt 2025
@viestta

@vevesh pre deti ano, aj ked sa od nich uz upusta. Pre dospelych nie, zaznamy su v systeme

@viestta to je sice pekme, ale ako preukazes v zahranici pri cestovani ockovania? V nemecku ma kazdy papierovy medzinarodny ockovaci preukaz (je vo viacerych jazykoch) a plati na cely zivot...

viestta
•
21. okt 2025
@vevesh

@viestta to je sice pekme, ale ako preukazes v zahranici pri cestovani ockovania? V nemecku ma kazdy papierovy medzinarodny ockovaci preukaz (je vo viacerych jazykoch) a plati na cely zivot...

@vevesh ak potrebujes na cestovanie do zahranicia si das vystavit medzinarodny ockovaci preukaz. Ta skladacka, kde doktorka pise ockovanie deti aj tak nie je medzinarodne uznavany doklad.

vevesh
•
21. okt 2025
@viestta

@vevesh ak potrebujes na cestovanie do zahranicia si das vystavit medzinarodny ockovaci preukaz. Ta skladacka, kde doktorka pise ockovanie deti aj tak nie je medzinarodne uznavany doklad.

@viestta u nas mas uz od narodenia normalne medzinarodny ockovaci preukaz, ziadne "skladacky" ci zbytocne papiere. A lepia sa tam normalne sarze vakcin, ktorymi bol clovek zaockovany. 🤔

sara07
•
21. okt 2025
@vevesh

@viestta u nas mas uz od narodenia normalne medzinarodny ockovaci preukaz, ziadne "skladacky" ci zbytocne papiere. A lepia sa tam normalne sarze vakcin, ktorymi bol clovek zaockovany. 🤔

@vevesh lenže tu si na slovensku 😂 prečo by sme mali niečo robit inak čo funguje vonku
ten očkovaci preuzkaz je super, lebo ked ti tu stratia zaznam tak nemáš nič, respektivne prideš k mudr a karte máš jeden čisty papier 😂😍

sara07
•
21. okt 2025
@anonym_c731b0

@leona1234 vie to pozrieť každý lekár, stačí mu vedieť tvoje rodné číslo

@anonym_c731b0 len jeden jediny mudr mi povedal ja si to viem pozriet v systéme , zvyšok doneste komplet záznam .. možno je na tom niekto lepšie

letfenixa
•
21. okt 2025
@viestta

@viestta ani pre deti. Syn ho nemá. Tie nálepky z ockovacich látok lepia rovno do zdrav.zaznamu.