icon

Keď antidepresíva nezaberajú: Ako ďalej postupovať?

alan12
Dnes o 09:56

Je to nikto komu nezaberáju antidepresíva a ako ste to riešili.

anonym_66d012
Dnes o 10:01

Mne AD zabrali dobre, brala som Fluoxetin vysoku davku - 225 mg. Aku davku si brala ty? Mozno by si potrebovala vyssiu.

patrike
Dnes o 10:03

To vyriesi len lekar, nik iny a kazdy pacient je iny, navyse nastup ucinku je casto o mesiac a viac.

tanyan
Dnes o 10:11

Ako dlho ich už berieš? Koľko typov a ako dlho si už užíval?
Kde vidíš problém a čo by sa malo podľa Teba zmeniť, aby si bol spokojný? Ako presne si predstavuješ účinok AD?

motylik2559
Dnes o 10:13

@alan12 Ahoj, prepac co napisem, ale co ti pomoze, ked ti ludia napisu ci im zabrali ci nie? Tvoje telo a organizmus reaguje inak ako kazde jedno inych ludi, takze taketo otazky a odpovede su ti zbytocne. Skor ako tu stracanim casu chod k Dr. a povedz mu o tom,ze nezaberaju, prip. ak je to typ lekara, ktory ta len odbija, skus ineho. Ale teda , ked AD beries a potrebujes, tak to urcite ries s dr. a nie tu. Rozne odpovede ti k nicomu nepomozu, ani tvojim stavom.

alan12
autor
Dnes o 10:22
@tanyan

Ako dlho ich už berieš? Koľko typov a ako dlho si už užíval?
Kde vidíš problém a čo by sa malo podľa Teba zmeniť, aby si bol spokojný? Ako presne si predstavuješ účinok AD?

@tanyan dulsivia 90mg xanax 2mg,mirzaten 45mg, paretin 20mg,kventiax 150mg najkradsie užívam paretin mesiac ostatné dlhšie už presne neviem, keď zvýšime dávku týždeň je lepšie a potom sa zhoršuje.

alan12
autor
Dnes o 10:25
@motylik2559

@alan12 Ahoj, prepac co napisem, ale co ti pomoze, ked ti ludia napisu ci im zabrali ci nie? Tvoje telo a organizmus reaguje inak ako kazde jedno inych ludi, takze taketo otazky a odpovede su ti zbytocne. Skor ako tu stracanim casu chod k Dr. a povedz mu o tom,ze nezaberaju, prip. ak je to typ lekara, ktory ta len odbija, skus ineho. Ale teda , ked AD beries a potrebujes, tak to urcite ries s dr. a nie tu. Rozne odpovede ti k nicomu nepomozu, ani tvojim stavom.

@motylik2559 lekár o tom vie ale stále len že mám vydržať

tanyan
Dnes o 10:25
@alan12

@tanyan dulsivia 90mg xanax 2mg,mirzaten 45mg, paretin 20mg,kventiax 150mg najkradsie užívam paretin mesiac ostatné dlhšie už presne neviem, keď zvýšime dávku týždeň je lepšie a potom sa zhoršuje.

@alan12 A dodržiavaš liečebný režim alebo len ješ tabletky? Ak sú narušené veci ako strava (dostatočná, pravidelná pestrá), pitný režim, pohyb a spánok, tak chémia v tele nefunguje správne a potom ani AD nemá šancu účinkovať.

alan12
autor
Dnes o 10:29
@tanyan

@alan12 A dodržiavaš liečebný režim alebo len ješ tabletky? Ak sú narušené veci ako strava (dostatočná, pravidelná pestrá), pitný režim, pohyb a spánok, tak chémia v tele nefunguje správne a potom ani AD nemá šancu účinkovať.

@tanyan ako kedy cez deň veľa toho nezjem vôbec mi nechutí najem sa až večer keď je mi lepšie

anonym_0509c2
Dnes o 10:34
@tanyan

@alan12 črevná mikroflóra má výrazný vplyv na účinky a vstrebávanie antidepresív celkovo rôznych liekov, minerálov, vitamínov... Vyčisti si črevá od pliesní, chronických zápalov, parazitov... protizápalovou stravou + ozdrav si mikroflóru probiotickými potravinami - domáca kvasená zelenina - kapusta, kefír, bryndza...
Nemal by si jesť veľké porcie na noc, počas spánku sa organizmus čistí telo potrebuje živiny cez deň, aby si mal viac energie.
@tanyan 👍

alan12
autor
Dnes o 10:39
@anonym_0509c2

@alan12 črevná mikroflóra má výrazný vplyv na účinky a vstrebávanie antidepresív celkovo rôznych liekov, minerálov, vitamínov... Vyčisti si črevá od pliesní, chronických zápalov, parazitov... protizápalovou stravou + ozdrav si mikroflóru probiotickými potravinami - domáca kvasená zelenina - kapusta, kefír, bryndza...
Nemal by si jesť veľké porcie na noc, počas spánku sa organizmus čistí telo potrebuje živiny cez deň, aby si mal viac energie.
@tanyan 👍

@anonym_0509c2 ja už mám vyskúšané všetky dostupné AD na slovenskom trhu, aj dvakrát elektrošoky ani tie nezabrali.

anonym_0509c2
Dnes o 10:42
@alan12

@anonym_0509c2 ja už mám vyskúšané všetky dostupné AD na slovenskom trhu, aj dvakrát elektrošoky ani tie nezabrali.

@alan12 nespoliehaj sa len na lekárov a lieky, musíš si pomôcť sám zmenou životného štýlu, uprav stravu, pridaj viac pohybu...

anonym_6091ef
Dnes o 11:40

@alan12 koľko krát mesacne mas sedenia so psychologom?

anonym_527ae5
Dnes o 11:40
@alan12

@alan12 aj venalfaxin a bupropion vyskúšané?

alan12
autor
Dnes o 13:59
@anonym_527ae5

@anonym_527ae5
@anonym_527ae5 čo sú to za lieky

alan12
autor
Dnes o 14:12
@alan12

@anonym_527ae5
@anonym_527ae5 čo sú to za lieky

@alan12 všetky vyskúšané

alan12
autor
Dnes o 14:13
@anonym_527ae5

@anonym_527ae5 všetky vyskúšané

euka210
Dnes o 14:15
@alan12

@alan12 z tych co poznam, tak vyssie davky teda mas. To musi nastavit lekar lieky. Psychoterapiu si neskusala? Vsetko zavisi od dg.aku mas.

alan12
autor
Dnes o 14:18
@euka210

@alan12 z tych co poznam, tak vyssie davky teda mas. To musi nastavit lekar lieky. Psychoterapiu si neskusala? Vsetko zavisi od dg.aku mas.

@euka210 neviem či je niečo nové na trhu,