icon

Keď syn donesie chorobu zo škôlky, tak vždy ochoriem aj ja

petrapod
15. máj 2021

Vždy keď syn niečo donesie škôlka,škola . Ochoriem aj ja:( ako ste na tom?

Strana
z2
lenusiatko
16. máj 2021

A inak vsetky tie reci o posilnovani imunity su maximalne bludy, lebo Vasa imunita je len taka silna, aka je slaba imunita ludi, z ktorymi sa stretavate a ta je v skolke mizerna. Deti maju imunitu vyzretu az v 18 rokoch, dovtedy len vydrzat.

elizabet173
16. máj 2021

@lenusiatko tak toto bola zrejme chyba aj v škôlke, že sa im to tak dookola točilo a neotočili hneď ráno mamičku s dieťaťom, ktoré malo choré očká domov. A keď píšeš o tej imunite v škôlke, ako je potom možné, že niektoré deti nebývajú choré vôbec? Moje za 15 rokov bolo tri krát choré, z toho raz kiahne. Nebol chorý ani v jasliach, antibiotiká ani raz. A takých detí poznám viac.

monikaholub
Odpoveď bola odstránená
klip0
3. júl 2021

@monikaholub aj by to niekto bral vážne keby to nepredávas... Ale je super ze sa máš zdravotne dobre

monikaholub
Odpoveď bola odstránená
bimbambim
3. júl 2021

Furt som aj ja drapla od syna kým bol v škôlke on začal ja som pokračovala dcéra raz áno raz nie .Od nej som malo ochorela ,ale za to rotavirus čo doniesla zo škôlky som si vyslovene od.rala ona začala syn pokračoval im už bolo lepšie a draplo to mňa.Ale už ako sú starší tak vcelku zvládam aj ja . Naposledy sme boli tri roky do zadu na Silvestra na chrípku ,ale to pre zmenu začal môj chlap byť prvý chorý čo on nezvykne bývať.Potom šiel syn na druhý deň dcera a potom ja 😁

tatisna
3. júl 2021

@petrapod ja to isté, vsetko chytím od deti a som chora že koniec. Potom som za hypochondra keď sa hystericky snažím zabrániť aby ochoreli. Ale leen ja sa budem o nich starať a ešte aj chora. Najhorsie stavy keď si chorá a v noci sa budiš k chorému dieťaťu...

Strana
z2