Kedy a ako sa vám podarilo vysadiť Xonveu?
Ahojte kedy a ako sa vám podarilo vysadit ?
Podarilo sa mi ju vysadiť tak cca začiatkom 5.mesiaca. Keď som brala 2 tabletky denne- ráno a večer, dokázala som ako tak fungovať. Bolo mi celý deň zle, no už som nevracala. Keď som skúsila brať 1x denne, bolo to zlé. To vysádzanie bolo náročné. Bez tabletky by som celé dni vracala.
Podarilo sa mi ju vysadiť tak cca začiatkom 5.mesiaca. Keď som brala 2 tabletky denne- ráno a večer, dokázala som ako tak fungovať. Bolo mi celý deň zle, no už som nevracala. Keď som skúsila brať 1x denne, bolo to zlé. To vysádzanie bolo náročné. Bez tabletky by som celé dni vracala.
@arianika a keď si ju vysadila tak si nevrcaala vôbec ? Ja budem v 4mes skúsila som 1 deň bez vravím si super, všetko som jedla a večer to prišlo 3x som vecaala takže ich mám znova.
Pri prvej dcére neboli tieto tabletky odznelo to na konci 1 trimestra ..
Keď som ich vysadila, ešte som párkrát vracala v 3. trimestri- v 7. a 8. mesiaci. Ale to bolo asi skôr psychosomatické.
Keď som ich vysadila, ešte som párkrát vracala v 3. trimestri- v 7. a 8. mesiaci. Ale to bolo asi skôr psychosomatické.
@arianika ja som skúšala minulý víkend zvracala som 8x. Včera som si zabudla dať a samozrejme už o 10 som dala raňajky von 😭😭 a to začínam.16tt
Je to vraj ok liek. Poraďte sa s gynekológom. Ak treba, pokračujte v užívaní, nech ste v pohode. Ja keď som to užívala, síce som nevracala, ale väčšinu dňa som sa cítila ako 5 min. pred zvracaním. Pálila ma záha, cítila som ako keby kyselinu. Jedlá mali inú chuť. Vadili mi rôzne pachy.... Bolo to veľmi náročné obdobie. Nech vám pomôže aspoň pocit, že to je dočasné a bude lepšie. Držte sa.

je to individualne niekto po prvom trimestri niekto ani v 27tt bez nej nemoze byt a postupne skusit vysadit jeden-dva dni ked sa nevolnosti nevratia fajn, ked sa vratia treba ju brat dalej