Kedy je čas nechať vytrhnúť zub múdrosti?
Baby kto vyberal osmičku? Mňa len tak pobolieva, je už mŕtva a je na nej kaz, ktorý mi však už nechcú opraviť. Mám ísť dať trhat zub ale rozhodnúť sa mám sama, traja zubári tri názory 😔už som z toho fakt unavená, či čakať ešte či sa to zlepší alebo si to nepredlžovat, keď si prejdem jazykom ten zub tak ho citim na poklep boli trosku - neviem sa rozhodnúť. Pociťujem skôr také pálenie, ešte ma napadlo ďasno ci nemôže okolo toho zuba tak bolieť, niesu to pichľave bolesti sle skôr tupé také otravne čo cítite celý deň ale dá sa to bez tabletky vydržať 😔ďakujem
@sis12345 ok posielam
@sis12345 poslala som
@dadka1997 viem že máš pravdu 😔 vo štrvtok ráno som objednaná 😭
@slavka1957 hlavne sa nestresuj, potom uz budes mat pokoj mysli na to
@dadka1997 ja sa hlavne bojím aby sme trafili správny zub 😭 nakoľko mám ošetrenu aj 6tku pred 8mickou 🙏je to strašne so zubami keď človek ani nevie ktorý ho môže bolieť keď každý zub problém 😭
Tak baby už je vonku, ráno som mala tlak hádam 500, už len zahojiť a snáď bude dobre, musím veriť 🩷🙏ďakujem vám všetkým za podporu a za všetko 🫶keď je človeku ťažko tak super že existujú takéto stránky.
@slavka1957 šikulkaaaaa 😘
@monicazbb ďakujem 🫶 teraz to celkom boli ale bude hádam už len lepšie a lepšie

@sis12345 áno na 6tke bola robená dávno endodoncia a minulý týždeň reendodoncia - pretože zubár pri RTG osmicky našiel nález práve pod tou 6 tkou plus tam nebol vyplnený jeden kanalik - ešte od mojej bývalej zubarky . Tak postupoval tak že urobíme najskôr 6tku či náhodou bolesť nejde z nej a až potom 8. Ja sa len bojím aby to nebola ta 6tka lebo po ošetrení je tiež momentálne citlivá.preto sa pýtam či ešte existuje niečo čím sa zubár presvedčí lebo mne len klepal po zuboch. Tu 6tku mi robil bez injekcie a nič som necítila, asi by to bolo citlivé kebyže je ta bolesť z tej 6tky?