Kedy kontaktujú pacienta po MRI mozgu?
Respektíve aký je postup po MRI?
@deti95060810 😳😳😳😳 očakávala by som že keď popisujúci lekar nájde niečo čo nie je ok, tak pacienta skontaktujú aby sa to začalo riešiť .. ďakujem za odpoved
U nás pošlú výsledky k doktorovi a ten ťa objedná k nemu na kontrolu, kde ti povie ako ďalej.
MRI nie je vyšetrenie, kde sa zistí niečo akútne, čo vyžaduje urgentný zákrok. A tie chronické veci už tých pár dní počkajú
Bud posielajú výsledky alebo si ideš ty pre výsledky. Ak je to urgentne, že ťa urgentne poslali máš predpokladám už aj termín u neurológa. Ja vždy keď idem z kontroly a mam ísť na mri tak keď sa objednám volám do ambulancie a dajú mi termín aby bol hneď ako sú výsledky.
@ronie338 toto ma napadlo… mám termín MRI 4.12… čakacia doba na vyšetrenie u neurológa je cca mesiac. Ale čo keď sa stane že mi u neuro dajú termín niekedy po tom dátume MRI, a ešte nebudu výsledky? Dufam som napísala zrozumiteľne to čo ma zaujima 😄 že neviem odhadnúť kedy tie výsledky z MRI budú…
Výsledky mri bývajú do max 4roch dní. Keď mi robili v Ružinove do dvoch dni mala doktorka výsledky. Kľudne môžu 11.12 dst termín výsledky budú určite
Nam volali z nemocnice volali v den vysetrenia, ale islo o dieta a nie mr mozgu.
To je tak veľmi subjektívne, záleží od mesta, lokality, doktora. keď máš 4.12.MRI, tam Ti povedia,kedy približne budú výsledky a či máš prísť po ne Ty alebo ich pošlú do ambulancie, odkiaľ ťa poslali. A keď sa chceš objednať na kontrolu, tak aj tam už má sestrička nejaké skúsenosti, ako skoro budú výsledky z MRI. Zavolaj, dá Ti termín.

Dajú ti popis a ideš k svojmu lekárovi ktorí ťa tam poslal