icon

Kedy kontaktujú pacienta po MRI mozgu?

16. nov 2024

Respektíve aký je postup po MRI?

minenkak
16. nov 2024

Dajú ti popis a ideš k svojmu lekárovi ktorí ťa tam poslal

deti95060810
16. nov 2024

nie... dajú ti výsledky a viac ich to nezaujíma...

autor
16. nov 2024

@deti95060810 😳😳😳😳 očakávala by som že keď popisujúci lekar nájde niečo čo nie je ok, tak pacienta skontaktujú aby sa to začalo riešiť .. ďakujem za odpoved

martul
16. nov 2024

U nás pošlú výsledky k doktorovi a ten ťa objedná k nemu na kontrolu, kde ti povie ako ďalej.

deti95060810
16. nov 2024

nie, tak to nefunguje...

glade22
16. nov 2024

MRI nie je vyšetrenie, kde sa zistí niečo akútne, čo vyžaduje urgentný zákrok. A tie chronické veci už tých pár dní počkajú

ronie338
16. nov 2024

Bud posielajú výsledky alebo si ideš ty pre výsledky. Ak je to urgentne, že ťa urgentne poslali máš predpokladám už aj termín u neurológa. Ja vždy keď idem z kontroly a mam ísť na mri tak keď sa objednám volám do ambulancie a dajú mi termín aby bol hneď ako sú výsledky.

autor
16. nov 2024

@ronie338 toto ma napadlo… mám termín MRI 4.12… čakacia doba na vyšetrenie u neurológa je cca mesiac. Ale čo keď sa stane že mi u neuro dajú termín niekedy po tom dátume MRI, a ešte nebudu výsledky? Dufam som napísala zrozumiteľne to čo ma zaujima 😄 že neviem odhadnúť kedy tie výsledky z MRI budú…

ronie338
16. nov 2024

Výsledky mri bývajú do max 4roch dní. Keď mi robili v Ružinove do dvoch dni mala doktorka výsledky. Kľudne môžu 11.12 dst termín výsledky budú určite

simsalabim
16. nov 2024

Nam volali z nemocnice volali v den vysetrenia, ale islo o dieta a nie mr mozgu.

ajsha123
16. nov 2024

To je tak veľmi subjektívne, záleží od mesta, lokality, doktora. keď máš 4.12.MRI, tam Ti povedia,kedy približne budú výsledky a či máš prísť po ne Ty alebo ich pošlú do ambulancie, odkiaľ ťa poslali. A keď sa chceš objednať na kontrolu, tak aj tam už má sestrička nejaké skúsenosti, ako skoro budú výsledky z MRI. Zavolaj, dá Ti termín.