icon

Kedy nastane zlepšenie pri Covide-19?

13. mar 2022

Po kolkych dnoch u vas nastalo zlepsenie pri omicrone? Mam stvrty den,ale citim sa strasne. Horucka uz ustupila,ale citim sa zle,nic nevladzem,je mi na zvracanie,ale nezvraciam. Citim sa na nadchu,ale ani ta neprichadza.

uhnakova
13. mar 2022

u mňa nastalo zlepšenie na šiesty deň. Prvý deň som mala teplotu do 38 a bolesti celého tela. Od druhého dňa po piaty deň som mala veľké bolesti hrdla plus kolísavé teploty do 38. Na šiesty deň sa mi konečne uľavilo od tej strašnej bolesti hrdla a potom už postupne každý deň lepšie. Prajem skoré uzdravenie.

janka_23
13. mar 2022

U mňa teploty a brutálna bolesť hrdla ustúpili na 4-5 deň, potom prišla nádcha

eeffka
13. mar 2022

U dcery 1den bolave hrdlo,2.teplota, 3.den zacal kasel asi 3-4dni, koniec

uhnakova
13. mar 2022

@eeffka deti asi nemožno porovnávať s dospelými. Obe moje deti mali covid ako ľahkú virózu, kdežto ja som si odžila najhoršiu bolesť hrdla v živote (bez nejakej perspektívy, kedy to skončí - to bolo na tom to najhoršie).

eeffka
13. mar 2022

@uhnakova ja som mala sarlach ( od dcery zo skoly) a ver tomu ze nejaky kovid je proti tomu nic. V hrdle otvor na vlas, cele zahnisane, a teploty 40ky tyzden, videla a pocula som vtedy vselico

evuska135
13. mar 2022

Mne konecne unava ustupila na 6-7 den. Nastastie nic strasne to nebolo, aj ked stale mam hlieny

uhnakova
13. mar 2022

@eeffka tak ja som pri covide štyri dni a štyri noci plakala pri prehĺtaní slín, o pití tekutín a jedení liekov ani nehovorím. Jedlo som vynechala úplne. Šarlach som už mala aj angínu som mala veľakrát v živote a vždy zabrali antibiotiká behom 48 hodín a bolo po bolesti. Tuto pri covide proste nezaberalo nič, bolesti boli kruté, okrem hrdla ma bolel krk aj zvonku, musela som si prikladať studené veci z chladničky, aby som sa z tej bolesti nezbláznila. Lieky proti bolesti nezaberali, ani v dvojitých dávkach.

zuzubb007
13. mar 2022

Mozno antibiotika by pomohli, ja som za tri dni bola v pohode ako som brala

uhnakova
13. mar 2022

Ešte pridám, že mne najviac pomohol Isoprinosine. Bez neho ktovie kedy by tá bolesť hrdla prešla. Začala som ho užívať tretí deň choroby a zabral behom troch dní.

eeffka
13. mar 2022

@uhnakova a kovid som mala ale nestalo to za rec, kychanie soplanie 7dni,nic viac

janka_23
13. mar 2022

@uhnakova mala som to presne tak ako ty, horúčky 40tky, brutálna bolesť hrdla ze som ani slinu nevedela prehltnúť, žiadne tekutiny, žiadne jedlo, keď som mala prehltnúť tabletku tak ma nadrapovalo na zvracanie, hrozne niečo, do toho hnačky. Je úplne jasné, že každý má iný priebeh, ale nech mi niekto povie ze omikron je nič tak mu asi vrazim 😄

uhnakova
13. mar 2022

@janka_23 áno, je to otrasná choroba. Mne úplne najhoršie prišlo, že som vôbec nevedela, kedy tá bolesť hrdla konečne poľaví. Čiže záťaž aj na psychiku a to taká, že riadna. Prelistovala som koníka, ale nikde nikto nepísal, za koľko mu prešli bolesti hrdla. Väčšina príspevkov covid zľahšovala. Ja všetkým prajem skvelý ľahký priebeh, ale niekomu bohužiaľ vyjde čierny peter, ako mne s tým hrdlom.

janka_23
13. mar 2022

@uhnakova ver mi ze ti rozumiem, mala som to rovnako, miestami mi bolo do plaču keď som sa nemohla ani napiť pritom všetci ma nútili keďže som mala vysoké horúčky a hnačky. Bolo to niečo príšerne.

marrilyn
13. mar 2022

Mne sa tak vyraznejsie ulavilo asi na 6.den od kedy zacali prve priznaky. Hrdlo ma az tak rezalo vyslovene od ucha k uchu, aj do usi to vystrelovalo, nastastie len 2 dni, ostatne dni to bolo len take pobolievanie. Mne ale tie priznaky nabiehali tak nejak postupne po 1-2 dnoch. Po tych 6tich dnoch sa mi konecne aj nadcha spustila, dovtedy nonstop upchaty nos.

larazivago
13. mar 2022

Ja mam covid tretí deň, prvý deň bolesti hlavy a chrbta, druhý začali dutiny, dnes mam kontinuálne horúčku a začínam kašľať. Všetko má boli, som slabá, neviem co čakať ďalej.
Covid je celkom silný chlapík!!!

alena76
13. mar 2022

Ahojte,. Ja som deviaty den po + ag teste. Otras cele tie dni, unava, tocenie hlavy..Nastup som mala horucku s otrasnou zimnicou, boleli ma aj vlasy, akokeby mi horela koža..Dnes uz som mala samotest negativny, ale teda stale som malatna, unavena. 3x ockovana. A ze len omicron🤷‍♀️

uhnakova
13. mar 2022

@alena76 tá únava u mňa odchádza bohužiaľ veľmi pomaly, som po covide už dva týždne (zhruba 4 od pozitívneho testu) a stále som cez deň veľmi unavená. Ovšem má to jednu výhodu a to že večer v momente zaspím ako zarezaná, predtým som niekedy aj hodinu-dve nevedela zaspať. Takže covid mi vyriešil problémy so spánkom 😅