Kedy ukáže test pozitivitu na Covid-19?
Čaute.Svokra bola hospitalizovana v piatok, s tym, se sa uz cca 2 tyzdne necitila dobre, nevladala jest a bola slaba. Treba vediet, ze svokra nechodi von ani len so smetami. Uz 2 roky je doma zavreta, byva s dcerou, invaldnou dóchodkynou a bola u nej za posledne tyzdenen ADOSKA kvôli infuzii.teraz piatok zavolala pohotovost lebo sa zle citila, po prichode jej spravili antigen kt. bol negativny. Sobotu jej urobili PCR ktory uz bol.pozitivny. Otazka je, ci podla vas to chytila v nemocnici alebo to uz mala? lebo mne pride velmi nelogické ze za deň by to chytila a hned by jej to ukazal aj test PCR. Bojime sa kvoli tomu, lebo dcera s kt. byva je ma okrem psychickej choroby aj astmu. Vopred dakujem za odpovede kazdu odpoved.
Uz to musela mat, behom 1 dňa od nakazenia by jej test pozitivitu neukázal. Tam treba aspoň 5-8 dni odstup, podľa mutácie. Mohla sa nakaziť od tých zdravotníkov, alebo od niekoho, kto im nosí nákup... alebo má falošne pozitívny PCR test, co je však veľmi nepravdepodobne.
uz to mala, mojho uja prijimali do nemocnice, kolaboval, co nemohol dychat, pri prijme test negativny, na druhy den pozitivny. skoncil na plucnej ventilacii, teraz uz je v poriadku.

Vravi sa ze ukaze az tak na 5 az 8 den a na antigen by som sa vobec nespolahla. Muzov kolega bol na tom zle, horucky, bolesti a tri antigeny negativne, az 4 mu ukazal pozitivitu. Mojej kolegyni muz to iste, az v nemocnici co uz nemohol ani dychat mu ukazalo pozitivne a to doma uz dva tyzdne lezal.