Kedy začať užívať Norethisteron pred dovolenkou?
Ahojte, 5.jula letíme na dovolenku. No nakoľko sa mi ms poposuvala, tak mi to vychádza presne na 5.jula...planujem užívať norethisteron, ale nechcem počas dovolenky. Radšej by som si posunula cyklus predošlý. Co by ste mi poradili? Posunúť si júnový cyklus, aby mi skončili tesne pred dovolenkou? Alebo radšej to. Riešiť už počas aprílovej, májovej ms, pre prípad ze bude cyklus rozhádzany? Ako to riešite vy, keď vám ms vychádza presne na dovcu?
A máš ho už doma? Ja ho mám ale nepotrebujem
A máš ho už doma? Ja ho mám ale nepotrebujem
@anonym_6e6236 nemám.
Daj si tesne pred dovolenkou 5.jula..lebo mne sa vždy posunie menzes cez dovolenku-zmena klímy? Takto budes mat istotu,že toho 5.jula nebudeš mat.Ja som liek využila 2x v zivote minule leto,ale potom nasledujúci cyklus hrozne bolesti..1xuolne v pohode všetko.
@anonym_29d527 ale tým pádom by som brala počas dovolenky. Ci nie tak to myslíš?
Nerobila by som nič. Keď sa ti teraz posúval, ešte sa do júla môže tiež. Keď nie, mala by som menzes na dovolenke.
Ja som brala cca 3-5 dni pred ocakavanou menstruaciou, uz si nepamatam presne. No za mna ja by som do toho uz nesla. 😄 ja som si posuvala dany cyklus, v ktorom sme sli na dovolenku a bola som cely cas podrazdena, nafuknuta. Ako ked mam PMS, mozno aj o nieco horsie. Po vysadeni liekov som dostala este aj mykozu a dlho som sa jej nevedela zbavit.
Radšej posun predtým, ja som teraz posúvala počas dovolenky a o ničom to bolo. Nafúknutá, bolesti brucha často. Ale ináč som nestihla. Raz som posunula mesiac predtým a toto bolo super.
Radšej posun predtým, ja som teraz posúvala počas dovolenky a o ničom to bolo. Nafúknutá, bolesti brucha často. Ale ináč som nestihla. Raz som posunula mesiac predtým a toto bolo super.
@anonym_9e50e6 no presne tomu nafuknutiu sa chcem vyhnúť... Tak asi posuniem junovu. Aby mi skončila Tesne pred dovolenkou.
@anonym_9e50e6 no presne tomu nafuknutiu sa chcem vyhnúť... Tak asi posuniem junovu. Aby mi skončila Tesne pred dovolenkou.
@anonym_autor nato by som sa nespoliehala ze posunies junovy.radsej by som posunula ten julovy tak 2-3dni zacni uzivat pred 5.7.a budes to brat cez dovolenku.potom ho vysadis.lebo cyklus sa moze narusit a mozes dostat aj po tyzdji dalsi potom co spravis?

Daj si tesne pred dovolenkou 5.jula..lebo mne sa vždy posunie menzes cez dovolenku-zmena klímy? Takto budes mat istotu,že toho 5.jula nebudeš mat.Ja som liek využila 2x v zivote minule leto,ale potom nasledujúci cyklus hrozne bolesti..1xuolne v pohode všetko.