Kontaktné šošovky - postup
Ja nosím šošovky už cez 10 rokov a ak si ich niekedy nedávam tak ich nechám v tom istom roztoku viac dní. Ráno predtým ako si ich nasadím ich preplachujem len vtedy ak mám trochu precitlivenéoči a ak si ich dávam potom čo som ich čistila v špeciálnom roztoku(takom čo tam musia byť minimálne 6 hodin aby sa zneutralizoval- ja totiž musím nosiť špeciálne šošovky- tvrdé a tie sa čistia takto lepšie)lebo s precitlivenými očami mi ten roztok niekedy vadí, inak ich nepreplachujem.
Ja objednávam dlhé roky cez stránku lentiamo a sama som si tam zadávala zakrivenie atď... Niekedy síce na ne čakám dlhšie ale vždy do 2 týždnov ich mám doma.
Tiez odporucam stranku Lentiamo, tri dni v roztoku je podla mna ok, ked som nosila vyberacie tiez som ich tak myslim nechavala

Sorry zle som odoslala
Chcem sa spýtať na presný postup na aplikáciu a čistenie šošoviek.
Syn 15 r bol u očného naučila ho ako si ich vložiť, ale nenosí ich každý deň.
1.Ak ich nemá každý deň musí si večer znova mištičku a šošovku umyť?alebo môžu byť 3 dni v tej istej vode?
2.ak ich nosí každy deň musí ich pred vložením ráno umyť na prste roztokom či stačí vložiť?a večer vyliat vodu umyť šošovku dať novú vodu
Prvý krát som objednávala teraz 2 mesačne plus pár jednodňových u očnej.Ak som chcela objednať z internetu neboli tam parametre ake potrebuje hlavne zakrivenie nie som v tom zbehla budem musieť stále objednávať od očnej?mám to ďaleko a lepšie by mi bolo kupovať cez net