Kožná pleseň. Máte s ňou skúsenosti?
prejavuje sa bielymi flakmi na pokozke...mate s tym niekto skusenosti u dietata?
@marhulka88 U dieťaťa skúsenosť nemám, ale osobnú zato bohužiaľ áno.Ak chceš vedieť niečo konkrétne kľudne napíš.
no zaujima ma to aky to malo priebeh a aku liecbu si na to mala a hlavne ci..zabrala ;)
@marhulka88 z vlastnej skusenosti vam popisem co som pil mesiac a vyliecil som si plesen ktoru som mal na nohax a rukax ....napoj som si urobil z ; jablkovy ocot,zazvor,kurkuma ziva,chren, 3chilli papricky,hlavka cesnaku /na nete som to nasiel pod nazvom napoj starych mnichov / to secko nalozte do 7 dcl skla a nexajte 14 dni odstat , precedit a mate cca 3,5 dcl / urobil som si 2 skla pre istotu / tejto tekutiny ktoru som pil 5 x denne 1 polievkova lyzica + spirulina , prisaham ze to mi pomohlo, najprv som dal na rady ktore ma stali 80€ a marna snaha ....viac info na fcb qwentin mckanzie
Odporúčam teatree olej od Just. Zaberá. Mam odskúšané. Viem aj objednať. Kľudne píšte ip, rada poradím

Moja znama pouziva sprej HEXA-HOJ s tea tree olejcekom-antimykoticky,dezinfekcny ucinok,vacsinou sa to objavi v letnom pocasi a hlavne ked ma nejake nove oblecenie farebne...potom sa to opat upokoji,ale neviem ci potesim opakuje sa to skoro kazde leto.
Da sa kupit v lekarni a je to vyborny pomocnik na vseliake neduhy a nielen na pokozke,ale osobne skusenosti nemam.