Kožný problém na rukách
Zdravím, chcem sa opýtať už dlhé roky bojujem s takýmito rukami, bola som už pri viacerých kožných odborníkov a žiaľ nikto mi zatiaľ nepomohol. Zahojí sa to ale robí sa to stále dookola, niekedy mám celé ruky do živého. Nestretol sa náhodou niekto s týmto problemom? Ďakujem
@anjelicek26 svrab to nie je, všetci kožní lekári pri ktorých som bola to vylúčili
@natalia419 Skus vysadiť meso cukor....proste zniziť ph krvi...... prejavuje sa to na kozi ale oroblem je inde.....organy napr. Ci tak....
@natalia419 Dyshidroticky ekzem tiez vyluceny? Nema to suvislost s cistiacimi prostr., kozmetikou, teplom, chladom, cyklom menstruacnym, stresom, jedlom atd? Nic si nevypozorovala?
@naturalgazda ph krvi je regulovane v prisnych hodnotach puframi v tele, nie masom a cukrom
@sisa_s ale nepíšem to v nalade vyzyvavej alebo tak..... v opačnom pripade sa ospravedlňujem......
@naturalgazda to ti tak verim... Az som si dala namahu vyhladat ti clanok odbornika, ktory vysvetluje triky a nezmysly sarlatanov 🙂 https://invivomagazin.sk/prekyslenie-organizmu,...
@natalia419 mne to príde ako začínajúci ekzém na dlaniach , len si to fajne rozskriabsla…je tak? Nemavas aj prsty na rukách?
@sisa_s lekar/vedec/biochemik, ktory napise, ze treba “znizit ph krvi- zozasadit ph..” wow 😃
Moja mama mala podobné dlhé roky. Vyskúšala viacero kožných lekárok. Teraz asi rok to má stabilizované, ale jediné, čo jej potom zabralo, keď kožná nasadila kortikoidy.Nie mastičky s kortikoidnou zložkou, ale lieky. Prísne dávkovanie, pod kontrolou,teda jej berie raz za čas krv...

A ake vysetrenia uz robili? Ked to nevie viacero koznych identifikovat, co spravili predpokladam aj ster a kultivaciu a odber kriv, tak my asi tazko. Mne to prijde ako svrab, ale tak ja som laik no. Byva to casto prave na rukach.