Kožný výrastok na krku: Je to nebezpečné?
Ahojte. Som v zahraničí na dlhšie a dost tu lekári stoja najmä kožný.
Pred mesiacom sa mi z večera do rána vytvoril taky kožný vyrataok na krku presne na hrdle. Trosku presvital akoby na *stopke* dajme tomu visel.. Ja som. Si ho odskrabla. Problémy. Začali. Bolesti pálenie a svrbenie oblasti. Kúpila som. Si v lekárni masť niečo ako nás bactroban. Co tu predávajú.
Potieram to. Niekedy to stále ešte bolieva aj svrbí. Neviem co to je ale opuzdrilo sa to zmenilo to tvar je to už guľa ruzovkasta a taka divná vnútri. Už to nie je výrastok co presvital z koze. Co to je papilom ci. Môže to byť nebezpečné? Na sk dôjdem v septembri.. Ze ci počkať s tým alebo to môže byť nebezpečné. Kožnú mam na Slovensku.Chcela by som si to dat zmraziť alebo vybrať. Ďakujem
Možno si si tam niečo zaniesla a infikovala sa tá rana po odtrhnutí. ATB-masť by v tom prípade mohla pomôcť.
Nevyzerá to ako akné, ktoré (ne)chceš vytlačiť?
Skús to odfotiť, na mk sú aj lekari
@anonym_autor keď máte dôveru tak viete využiť bezplatné kožného lekára cez aplikáciu 🙂 problém rieši lekár a tiež vie predpísať lieky/maste
@mullerova46 žiaľbohu nemám dôveru
Skús to odfotiť, na mk sú aj lekari
@anonym_e70287 a kde sú tie skupiny s lekármi?
Možno si si tam niečo zaniesla a infikovala sa tá rana po odtrhnutí. ATB-masť by v tom prípade mohla pomôcť.
Nevyzerá to ako akné, ktoré (ne)chceš vytlačiť?
@tanyan asi som si niečo zniesla a ten backtroban je práve na tu infekciu lenže boli to stále. Aj hrdlo ma pobolieva aj kašlem a pod. Cítim sa malatnejsja Asi nejaký zápal tam je
Teraz po zapálení a rozskrabani to vyzerá takto. Predtým to bolo na stonke malinke niečo presvitajuce priesvitné z koze dole akoby..
@anonym_e70287 a kde sú tie skupiny s lekármi?
@anonym_autor zdravotníci na mk
@anonym_autor obyčajná rozdráždená bradavica, ona tam zrejme už bola, len si ju nevidela, smer kožné a vypáliť
@anonym_autor obyčajná rozdráždená bradavica, ona tam zrejme už bola, len si ju nevidela, smer kožné a vypáliť
@ivicatolic ako vieš? Nie. Nebola. Prisaham. Stalo sa mi žiaľ. Ze som prišla na partnerov neveru. Dostala som sok zvracala som z toho ze mi dva roky klamal. Prebehla obrovská hádka vyhodila som ho z domu. Zosypala som sa psychicky. Prešlo pár dní.
Neskôr som večer šla spať všetko ôk. Neskôr som rano vstala kukám do zrkadla. Taky previs priesvitný na krku a svrbel ma.
Taky tenucky visiaci pásik z krku. Pozerám to co je. Večer som sa umývalá v kupelni. Zoskrabala som si to. Išla trosku krv. Zapuzdrilo sa to. Zmenilo tvar aj farbu na ružovo červenú. Odvtedy to nesmierne boli cely krk a svrbí ma to. Nemyslím ze by to bola iba bradavica?
@ivicatolic ako vieš? Nie. Nebola. Prisaham. Stalo sa mi žiaľ. Ze som prišla na partnerov neveru. Dostala som sok zvracala som z toho ze mi dva roky klamal. Prebehla obrovská hádka vyhodila som ho z domu. Zosypala som sa psychicky. Prešlo pár dní.
Neskôr som večer šla spať všetko ôk. Neskôr som rano vstala kukám do zrkadla. Taky previs priesvitný na krku a svrbel ma.
Taky tenucky visiaci pásik z krku. Pozerám to co je. Večer som sa umývalá v kupelni. Zoskrabala som si to. Išla trosku krv. Zapuzdrilo sa to. Zmenilo tvar aj farbu na ružovo červenú. Odvtedy to nesmierne boli cely krk a svrbí ma to. Nemyslím ze by to bola iba bradavica?
@anonym_autor mohla si si tam zaviesť infekciu, preto ťa bolí krk. Podľa mňa to je fibrom, prvý si odtrhla, narástol druhý....tie pridruženia ako malátnosť atď si nenahovaras? To môže byť aj zo stresu. Skús napísať na stránku zdravotníci na mk
@anonym_autor mohla si si tam zaviesť infekciu, preto ťa bolí krk. Podľa mňa to je fibrom, prvý si odtrhla, narástol druhý....tie pridruženia ako malátnosť atď si nenahovaras? To môže byť aj zo stresu. Skús napísať na stránku zdravotníci na mk
@7miriam77 neviem co je fibrom... Malátnosť si nenahovaram.ale pokaslisvam a hrdlo ma bolieva odvtedy ale mam aj obrovský ale ze obrovský stres posledný mesiac... A zrovna sa mi toto stalo... Neviem ci je to neškodné alebo sa mam báť
@7miriam77 neviem co je fibrom... Malátnosť si nenahovaram.ale pokaslisvam a hrdlo ma bolieva odvtedy ale mam aj obrovský ale ze obrovský stres posledný mesiac... A zrovna sa mi toto stalo... Neviem ci je to neškodné alebo sa mam báť
@anonym_autor daj do google fibrom...podľa tvojho popisu to sedí a nie je nebezpečný
neskodny fibrom, existuju aj naplaste alebo take pera na domace odstranenie, ak ta drazdi prelep si ho naplastou
netreba z toho robit vedu sunajnkozmeticky co to odstranuju, robi sa to vekom v zhyboch a pod
neskodny fibrom, existuju aj naplaste alebo take pera na domace odstranenie, ak ta drazdi prelep si ho naplastou
netreba z toho robit vedu sunajnkozmeticky co to odstranuju, robi sa to vekom v zhyboch a pod
@anonym_0fd825 oh vekom. Véd mam 30
.
No v zahybe na krku sa mi to stalo áno. Ale z večera do rána vážne
@7miriam77
@anonym_0fd825 ja len nechápem prečo ma boli krk.. V okolí toho veľmi.. A svrbenie veľké

@anonym_autor keď máte dôveru tak viete využiť bezplatné kožného lekára cez aplikáciu 🙂 problém rieši lekár a tiež vie predpísať lieky/maste