Krásna a múdra - výživový doplnok
Ma niekto skúsenosti s výrobkom Krásna a múdra ? Po akom dlhom čase a sa ukázali výsledky ? Alebo poznáte nejaké iné prípravky ?
Užívaj tabletky "krásna a MÚDRA" a keď budeš po pár mesiacoch konečne múdra, snáď ti to dôjde.
Krásne a múdre sme všetky, netreba do seba pchať nijaké divné tabletky milujem Vás všetky aké ste 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
@timea7 každý ma pravo sa opytovať pokiaľ viem, keď ma o niečo záujem. A poďalšie nepísala som, že tomu verím chcela som vedieť či ma niekto s tým skúsenosti alebo z niečím podobným. Neide mi o to, že byť múdra, študujem na vysokej škole a pracujem zároveň. Chcela som len radu ako to funguje lebo potrebujem naštartovať metabolizmus.
Nech sa tu vyjadrujú ľudia čo naozaj buď to skúšali alebo poznajú nejaký výživový doplnok na podporu organizmu. Ďakujem.
@vera_08 A co studujes? Prepac,ale priemerne inteligentny clovek neuveri takejto kravine ako tabletky na krasu a chudnutie....take totiz neexistuju. Ak chces nastartovat organizmus zmen zivotny styl-stravovanie,zarad pohyb. Na podporu organizmu existuju bylinky a ine prirodne extrakty ale urcite nie preparaty typu "mudra ak tasna,stihla linia a super prsia" a podobne. To su len reklamne tahy na sprostych a zufalych ludi.
písala som nieco podobné nie práve to. A preto som písala ci niekto o niecom nevie. Ked, že nemam cas na fitka a pravidelnu stravu a podobn, chcel aosm ib apodporit organiumus. Ale jak pozeram clovek nikde nemoze nic napisat lebo je odsudzovaný. Myslela som si, že su tu zeny co neodsudzue neorazaju
@vera_08 ale @evittam ti napisala celkom normalnu radu...
Pozri mna ukecali na zensen v ampulkach ze je to nieco neskutocne na energiu atd...
Vysledok ... prievan v penazenke a nic sa nezmenilo. Potom zasa, malinove ketony , ze schudnes ani nevies ako ... Vysledok este viac kilo...
Odvtedy len co mi da priroda. Naozaj skus detox, caje , strava , precitaj nejaku dobru knihu... A neurazaj sa , ak si nahnevana pokukaj druhe temy tu na MK a prejde ta to . MIER 😜
A zaj aj vit. A , ale poslem ti aj fotku ktory lebo mne kozna povedala ze len tento sa vstrebava do organizmu,zevraj ostatne znacky su somariny.
Ale moze byt aj to , ze ma za odporucanie toho vitaminu nejake odmeny no.... svet je zly
@pillipilli prave preto som pisala aby viac ludi napisali a odporucili ? keby som chcela vediet ze jedna mi povedala ze to dobere ale neoskusala som si tka si precitam na strnke vyrobku
jeziskove huslicky....dneska je fakt nejaky specialny den....idem ja otvorit flasu teraz uz naozaj..... 😨
Jasne, tahat 12 nonstop cely tyzden, k tomu skola, das zazracne tabletky, budes krasna, mudra a este aj chuda. Ak tomuto veris, kasli na skolu, ty diplom nepotrebujes.

@vera_08 Tak čo sa potom pýtaš. Dala som ti relevantnú a normálnu odpoveď a radu. Zázraky proste neexistujú - bodka, hotovo, vybavené. A neboj sa aj to som zažila čo opisuješ a našla som si čas aj na seba - treba len chcieť a nie sa vyhovárať a hľadať niečo čo neexistuje a potom tu bude diskusia na tému - ako mi nepomohlo to a tamto....Ja som len realistka a úprimná - ak sa ti to nepáči nemala si zakladať diskusiu na verejnom fóre. 😉 A nie si ani prvá a ani posledná a niektoré majú k tomu ešte aj dieťa a manžela, o ktorých sa tiež starajú.

@vera_08 jo, este je na trhu pripravok super prsia + stihla linia :D