Kŕče a nadúvanie z užívania Diclofenaku?
Ahojte 🙂.
Užívam diclofenak (Diclofenac Duo 75mg s riadeným uvoľňovaním) na bolesti krčnej chrbtice.
Chcem sa vás spýtať. Žienky, ktoré užívate tabletky s touto účinou látkou ( napr. Flector, Diclofenak, Voltaren, Veral) mávate z toho aj kŕče a nadúvanie? Ja som to spozorovala už viac krát po užití tohto lieku. Aj dnes kŕče, riedka stolica niekoľko krát za deň.
Poprípade, čo mi na to pomôže ? Dala som si aspoň Espumisan proti tomu nadúvaniu.
Za vaše rady ďakujem 🙏🙂
no crevna viroza je u mna pohodicka v porovnani s Diklofenakom, takze za mna red flag.... a kedze nezijem na SK, tak pokial viem, tu sa neodporuca, respektive sa odporuca na peroralne uzivanie len ak su vycerpane ostatne moznosti liecby. Ja by som sa poradla s lekarom
@cookie29 A nevieš mi prosím poradiť nejaký liek, alebo účinnú látku, ktorá nie je taká agresívna na tráviaci trakt ?
Je to velmi tazky liek na zaludok. Jedz ho len po jedle. Pozor na vredy. Ja mam neskutocne bolesti zaludka aj po Flectore.

Ahoj, moja sestra nemoze brat diclofenak prave kvoli krcom, mamke nerobi ziadne problemy. Je to individualne. Ak ti sposobuje tieto vedlajsie ucinky, vysad ho a najdi inu alternativu