Križové darovanie obličky: Ako nájsť riešenie?
Chcel bysom niekoho oslovit kobymal taki problem ako ja mam problem zlihavanim obliciek som na dialIze 4 mesiace mam aj darcu abimi daroval oblicku bolizme na višetrenia mali zme mat operaciju o 2 mesiace ale nam povedali pred operaciou 2 tizdne ze vraj nemozemi darovat ze vraj moje telo ju neprime a pan doktor mi povedal ze skusi krizovu vimenu ak bi mal niekto taki problem ties tak bismesi skusili navzajom pomoct ,?
@macinkova Čo si ty chceš s kým navzájom pomáhať,transplantácie obličiek sa riešia s lekármi a nie na Modrom koníku,oni tam skúmajú kompatibilitu a hľadajú vhodného darcu,rovnako aj pri krížovej výmene,takže len pekne čakaj,kým sa nájde ten správny a čas strávený na dialyze venuj štúdiu slovenského jazyka.
Prepáč, nedá mi, ale si Slovenka, potrebuješ aj iný orgán transplantovať, ale to ešte nerobia.
@anonym_3367f9 trapne
@macinkova Čo si ty chceš s kým navzájom pomáhať,transplantácie obličiek sa riešia s lekármi a nie na Modrom koníku,oni tam skúmajú kompatibilitu a hľadajú vhodného darcu,rovnako aj pri krížovej výmene,takže len pekne čakaj,kým sa nájde ten správny a čas strávený na dialyze venuj štúdiu slovenského jazyka.
@anonym_921b66 nieaki vsevet si
@anonym_921b66 nieaki vsevet si
@macinkova Áno predstav si,že som,pretože minulý rok môjmu rodinnému príslušníkovi transplantovali obličku,takže presne viem,ako to funguje.

Prepáč, nedá mi, ale si Slovenka, potrebuješ aj iný orgán transplantovať, ale to ešte nerobia.