Krv na papieri po utretí
Ahojte musí nutne znamenať jasná červená krv na toaletnom papieri po utreti rakovinu? 🥺.
Ide o manžela chodí na záchod vždy pred prácou lebo v praci nechce chodiť na veľkú ..preto sa veľmi snaží doma a tlačí. Aby v práci nemusel ísť .nemá iné problémy..môže to byť spojené s tou námahou ?..že nejaká trhlina ?..
nechapem preco hned myslis na rakovinu bud ma hemeroid alebo trhlinku nech si kupi mast v lekarni ak tak
Stolica má odchádzať bez velkeho tlacenia..Môže mať trhlinu, zlatú žili treba upraviť stravu, ale pre istotu nech ide k lekarke na test na okultne krvacanie
Nie je to rakovina. Má hemoroid. Mal by chodiť na WC i v práci, lebo potom je ako sa povie "zapečený". Črevo sa namáha a vyjde i krv - z malého črievka. Lekár mu predpíše Detralex.
Nie, nemusí. Ak má ale podozrenie, nech ide radšej k dr. Každopádne, ako ho po kakaní štípe dierka, pravdepodobne sa len trochu natrhol. 😉. Je to problém, keď sa človek nevie vyprázdniť inde ako doma 😒. Radšej nech si ráno nechá viac času a má "pohodu", aby to nemusel vybavovať rýchlo rýchlo...
Fuuu dve hodiny 🙈. No dovi. Rakovina to podľa mňa nebude, ale teda riadne si obmedzuje život. Ja by som na jeho mieste šla preklepnúť sa k dr. Rakovina nerakovina, krv na toaleťáku určite nebude ok. Ale samozrejme ak mu "nič nie je", tak🤷. Je svojprávny a za svoje zdravie si zodpovedá sám.
@mikadooo tak nemám iné problémy nemá bolestí ani nechudne má chuť do jedla..nebýva unavený..
Pana beka, tymto stylom kadenia si vytlaci tak hemoroid, ze dovidenia.
Viac pohybu, viac vlakniny, ciga a kava, alebo iny zaruceny recept
Hmm tento jeden nestačí? Či počká, kým nebudú iné problémy, nech je to horšie? Ok, tiež jeho voľba.
Tak sama pises ze ma/l problem s hemoroidmi. A to podla teba nie je dostatocne vysvetlenie krvi na papieri? 🤷🏻♀️ pri rakovine byva najprv okultne, teda skryte krvacanie.. pri hemoroidoch, ktore maju obrovsky suvis s tlacenim a vyprazdnovanim sa nasilu, je uplne bezne krvacanie… neviem akym sposobom pouzivas google, ale asi zle.
A manzel tiez nech porozmysla, ci nechce stravit dve hodiny denne nejako produktivnejsie.
Proste sa bojím mám známeho ktorý umrel v 33 rokoch na rakovinu hrubého čreva a toto bol jeden z príznakov..okrem extrémnej únavy a nechuti do jedla .môj muž ma 35 ..
Tak v prvom rade odbúrať psychicky blok a ísť na wc aj v práci v prípade že to jednoducho príde a nebude musieť tlačiť ..
Toto čo robí je zle pre telo, pre psychiku..
Dospelý chlap každý deň tlačí nasilu na wc DVE hodiny, má krv na papieri a v minulosti problém so zlatou žilou. To akože vážne?! 🤦 On má problém asi aj inde ako s ritnou dierou. O poschodie vyššie, v hlave. Zatiaľ to bude len zlatá žila ale za pár rokov si zarába na poriadny problém.
Na 90% hemeroidy a mal by ist pre pokoj v duši na vyšetrenie. Nepiť kávu, nejesť veľa masa, zaradiť viac vlákniny a aj sraní pude za 3 min nie 2 hodiny, toto sedenie na wc nie je zdravé
Chceš povedať, že chlap pred prácou vstáva o pár hodín skôr, aby sa vykadil? Nie, krv nie je normálna ani sedieť 2 hodiny na záchode.

Prečo hneď rakovina?
Môže to byt hemoroid, nejaká trhlina na sliznicu, ….x iných veci, nemusí to byt vôbec rakovina