icon

Krvácanie po sexe

northblanc
11. okt 2014

Dobry den prajem, chcem sa opytat. Vecer sme sa s manzelkou milovali a rano bola na wc a zacala krvacat {bola panna} a vecer skoro nic hned po sexe, co to asi je? dakujeme 🙂

bonaqa2013
•
11. okt 2014

Sa bavíš že? Pozor možno ebola...

northblanc
autor
•
11. okt 2014

myslim to vazne

danielahamar
•
11. okt 2014

že aký deň blbec to dneska bol, ale tak toto je dobrééé 😀 😀 😀 😀 😀

mawka
•
11. okt 2014

kks toto je co? 😀 😀 😀

muchacc
•
11. okt 2014

no a je tu Sobota
@northblanc Povec mamke nech ťa nepúšťa k PC na isté veci máš ešte čas 😀 😀 😀

mawka
•
11. okt 2014

@muchacc nehaj tak, mamka bola mozno pri tom 😀

northblanc
autor
•
11. okt 2014

danielahamar chceli sme sa normalne opytat a mysleli sme to vazne, ak myslis vazne co si napisala, tak nas to nezaujima,chceli sme radu a ak neviete normalne poradit tak sem radsej nepiste nic,lebo nechapem o co vam ide. Dakujeme za radu Vy velky inteligenti

muchacc
•
11. okt 2014

@mawka ta veru 😀
@northblanc manželka ma koľko rokov že nevie čo je to Panenská blana???

lucinka2811
•
11. okt 2014

Vcera ste mali svadobnu noc? 😀 ze bola panna a drzala to do svadby?? 😀 jaaaj vidno ze sobota ...

mawka
•
11. okt 2014

@northblanc ak to je naozaj toto, tak je neuveritelne, ako dvaja dospeli ludia-manzelia nemaju ani sajnu o ludskom tele, o sexualite a veciach s tym spojenych... bud sa mi to sniva alebo si z nas robis prdel...

muchacc
•
11. okt 2014

@mawka už dávno mali ísť na pohotovosť!!! Také niečo je veľmi nebezpečné aby nedošlo ku krvácaniu do mozgu....

bonaqa2013
•
11. okt 2014

@northblanc prečítala som si to ešte raz. Si si istý že to bola manželka?

maria1989
•
11. okt 2014

@muchacc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 do mozgu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

muchacc
•
11. okt 2014

@maria1989 ovšem ak aj ten mozog v tej hlave je.....nato sa nedá normálne reagovať 😀

mircalla
•
11. okt 2014

Pokazena playstation?

ktulik24
•
11. okt 2014

Mozno ma kramy,ale asi nevie co to je 😀

mata95
•
12. okt 2014

no nahodou ja som krvacala takto isto, asi tyžden to trvalo až kym som nakoniec neodpadla a neskončila na operačke na kyretaži.... takže srandičky ale vôbec to k smiechu byť nemusi... aj ked tato otazka znie trochu vtipne
@northblanc

linda_19
•
23. nov 2017

Po sexe s priateľom som začala strašne krvácať už po 3.... a strašne ma bolí to dole... nemáte s tym niekto skúsenosť že by mi poradil?