icon

Krvácanie z pošvy

cica255
15. máj 2017

Chcela by som sa spýtať dnes som mala slabšie krvácanie z pošvy... A môj gynekológ je zo ZA a má dovolenku tak chcela by som​. Sa spýtať či by ma zobrali aj v MT nemocnici na gynekológiu na pohotovosť čo je pod pôrodnicou

esprit88
•
15. máj 2017

a co tak zavolat tam a opytat sa nez tu na MK. 🙄

tranquillo
•
15. máj 2017

Určite ta zoberú, všade ta musia prijať

bergsta
•
16. máj 2017

@cica255 Tvoj lekar ma urcite na dverach oznam, kto ho pocas dovolenky zastupuje.

cica255
autor
•
16. máj 2017

Hm aha ... Práveže nezastupuje ho nikto ... Takže fakt potrebujem ísť aspoň na tu pohotovosť aby mi zistil príčinu lebo som tehotná aj

bergsta
•
16. máj 2017

Je velmi nepravdepodobne, ze by lekar opomenul tuto skutocnost - povinnost, ktoru ma ulozenu zakonom.Mozes sa informovat na prislusnom samosprávnom kraji, kam ma rovnako povinnost tuto skutocnost hlasit.

bergsta
•
16. máj 2017

@cica255 V zmysle § 79 ods. 1 písm. j) zákona č. 578/2004 Z.z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách má poskytovateľ ambulantnej zdravotnej starostlivosti stanovenú povinnosť

zabezpečiť zastupovanie v rozsahu povolenia počas dočasnej neprítomnosti
a súčasne na viditeľnom mieste bezodkladne uviesť poskytovateľa, ktorý vykonáva zastupovanie
a túto skutočnosť bezodkladne oznámiť príslušnému samosprávnemu kraju.

ywaywa
•
16. máj 2017

myslim ze ta zoberu na pohotovosti bez problemov .. dufam ze uz si tam bola a vsetko je okej drzim palce