icon

Krvavé oči a bolesť hrdla

3. máj 2023

Nezvyknem byť chorá,no teraz choroba ma úplne chytila.Od včera mi je tak zle trasie ma od zimy.Bohuzial pri deťoch nemôžem ležať.Max len na chvíľku potom stále niečo chcú.
Mali ste niektora podobne ťažkosti?Čo pomáhalo?Ostať doma nemôžem z práce.

lucka_ke
3. máj 2023

nemôžem, nedá sa a potom keď z toho bude zápal pľúc budeš musieť... smer lekár a poriadne vyšetriť, všetko sa dá zariadiť

autor
3. máj 2023

@lucka_ke Bohužiaľ nedá sa.Bola som doma dva týždne na ocr s dieťaťom čo bol chorý.Nemozem zase ostať doma,môžu ma prepustiť z roboty.

lucka_ke
3. máj 2023

zatiaľ Paralen proti horúčke a potom podľa príznakov buď lieky na hrdlo alebo zavolať dr. nech predpíše antibiotiká, neviem aké máš príznaky, bolo by treba urobiť CRP

babulkomale
3. máj 2023

Cely konik sa ti tu zaruci, ze ta neprepustia 🤦
Sucitim, drz sa 🤗🤗🤗

dilino
3. máj 2023

A ked bude zapľ pľúc budeš ležať v nemocnici tak čo.Môjho švagra sestra dostala z nevyležanej chrípky a ťažkeho zapaľu pľúc leukémiu už je 5 rok na cintoríne.Treba TI nejaku pliagu chytiť.Ak deti niečo chcú tak muža nemáš, babky,kto by ich postražil .Ked by si dostala zápal pľúc a pôjdeš na hospitálizaciu tak čo bude ísť bokom ako práca tak deti.Nechápem ako si niektorý ľúdia zničia zdravie len preto že to nevyležia.Ked ťa uvidi šéf s krvavými očami čo TI povie že to je správne hlavné že sa budeš plaziť.Dalšia vec ideš rozširovať chorobu medzi ostatných nezodpovednosť.Ani nevieš čo TI je a už ideš do roboty.U mňa by bolo prvé zdravie aj za cenu že by ma prepustili.Práca sa dá najsť vždy ale zdravie ked stratiš už nenajdeš nikdy.Máš deti ako píšeš potrebuju zdravu mamu.Zdravie u mňa na 1 mieste viem o čom píšem som sama chorá.Všetko by som dala za to aby sa mi zdravie polepšilo ale nedá sa to.Rozmyšľaj kým je čas.

autor
3. máj 2023

@dilino Je v tom pravda čo píšeš,no nie vždy sa dá vylezat.Manzel robí na tri smeny teraz má poobednú a babkovci ešte chodia do práce.

dilino
3. máj 2023

Tu si je nútne uvedomiť že práca sa da najsť vždy. Len zdravie je navždy jedno tam sa niečo pokazí a navratu už niet.Vždy sa všetko dá len treba chcieť.A roznašať dalej chorobu je tiež nič moc.A ani nevieš či nemáš nahodou ťažku koronu aj to môže byť.

autor
3. máj 2023

@dilino Koronu nemám robila som test

mandzula
3. máj 2023

V robote si nahraditelna, v rodine nie.🙂