Kto bol na pľúcnej ventilácii a vyzdravel?
Ahojte, mate skusenost niekto kto bol na plucnej ventilacii ze sa vyzdravel po zapale pluc obojstranom sposobene covidom?
@emmakrf ahoj, ako kamarátka tak bola a dostala sa. Zotavuje sa ešte stále, ale je doma v izolácii aby nič od nikoho nechutila nakoľko má slabý imunitný systém.
@emmakrf poznám 40 ročný chlap, ale bude mat do konca života následky nakoľko ma vazne poškodené pľúca ale žije 😒
@emmakrf moja maminka skončila na plucnej ventilacii,ale chvalabohu prežila.Nedávali jej veľkú nádej,3 týždne bola napojená.Zajtra je už 5 týždňov čo prišla z nemocnice.Chodiť vôbec nevedela len ležala,ale už aj chodí po byte sama.
Kolegova vnucka, dvojrocne dievcatko..pluca ma ale velmi poskodene, uz ide na druhe liecenie.
@haanovajana to je super ❤ koľko má rokov a má aj nejaké pridružené ochorenia?
Ja osobne nepoznam.... ale teta robi na covid are, a su aj taki co sa z toho dostanu ale aj taki, co bohuzial nie...
poznam 70+ pan s viacerymi inymi diagnozami na plucnej a dostal sa z toho. bol vo velmi vaznom stave. uz je doma to bolo este pred vianocami
Keď začali stúpať počty úmrtí, tak bol rozhovor s nejakým anesteziológom a on hovoril, že 1 z 10 sa dostane z ventilácie, preto ju používajú až keď je to naozaj tak, že by ten človek pravdepodobne bez nej umrel...

@emmakrf nemam ☹ z mojho okolia co boli na plucnej,uz su...boli to ale uz starsi ludia,nad 60. Niekto mladsi pripadne s lepsou kondiciou verim ze sa moze vyzdraviet