icon

Kto ide v júni do kúpeľov Lúčky?

janul4835
14. apr 2022

Kto ide v juni? 🙂

Strana
z2
ira25
14. jún 2022

@nana123 ešte jednu otázočku mám ak môžem.
Tá minerálna voda či vo vani ,alebo v bazéne ako pôsobí na zlato...zrejme asi nebudem ho mať na sebe,no nechať cennosti na izbe asi tiež nie.....hmm asi nechať doma.

nana123
14. jún 2022

@ira25 neviem, nenosila som do bazéna. Aši by som neriskovala...

ira25
16. jún 2022

@nana123 ešte moja koľko tam stojí káva a zákusok?
Bože musím zredukovať oblečenie,lebo sa mi nezmestí všetko do kufra obuv a kozmetiku asi príručnú tašku a ja ,že to nie je mesto,ale dedina tak veľa asi nepotrebujem .
Ja viem som hrozná,že sa takto stále pýtam..... lenže skúsenosť niekoho kto tam bol je na nezaplatenie....tak ďakujem ❤️ si zlatá,že mi odpisuješ a tak ti posielam srdiečko.

nana123
16. jún 2022

@ira25 presso 1.9e tuším, kolac cca 3e. Áno je to dedina ale v kúpeľoch to žije...

alibaba70
17. jún 2022

Ja som jedna s tych co v maji dostala v kupeloch covid a teraz si to nahradzam. Som tu od pondelka, najprv mi povedali, ze budem byvat v Maji a nakoniec byvam v Diane. Este je dobre zobrat si mydlo v Adamovi nebolo, teraz v Diane je. V restike su 3x do tyzdna tanecne zabavy, vstpne je 2eur. Kazdy den su tu nejaky stankari co predavaju oblecenie a vselijake blbosti.

ira25
17. jún 2022

@alibaba70 mydlo je asi samozrejme a či?
Mňa viac zaujíma varná kanvica a fén na izbe..... mala by som bývať v Choči,ale ako vidím nemusí to tak byť môžu ma ubytovať aj inde čo by ma nepotešilo.
Takže to tam žije,ale mne tanečky nehrozia ja netancujem😂

ira25
18. jún 2022

O koľkej môžem prísť do kúpeľov.... píšu od 11 do 13 hod,ale ja by som tam rada bola už o 10 hod,len asi izby nemusia byť uvoľnené.
No pozerala som predpoveď počasia...och samý dážď ,dúfam, že sa to zmení.

nana123
18. jún 2022

@ira25 môžeš prísť o 10:00 aj tak nejdeš hneď na izbu a zdá sa mi ze to izby deň pred sa uvoľňujú

ira25
19. jún 2022

@nana123 no a to pôjdem k lekárovi spotená po ceste keď nejdem hneď na izbu a či budem vegetit na recepcii?To radšej až o 12 radšej.
Inak prosím ťa nosia sa tam rúška-respirator? Ďakujem

nana123
20. jún 2022

@ira25 chod na 10:00 skôr postihas, zvykne tam byt veľa na prijme najmä pondelok, utorok. O reapirqtoch som ti písala ze nenosia ale k lekárovi áno keď chceš a šíril sa covid

ira25
22. jún 2022

@nana123 ďakujem krásne,išla som na10 a o pol jedenástej už ubytovaná,u lekára nebol nik tak načasovanie a už hneď dve
procedúry a ako si povedala potom veľa prichádzalo
Tak dik dik,❤️👍

nana123
22. jún 2022

@ira25 super! Uži si to 😊

Strana
z2