icon

Kto má Gilbertov syndróm?

lukynoo
25. júl 2024

Ahojtee
Nenájde sa tu niekto kto má Gilbertov syndróm ? Ideálne keby to je opačné pohlavie..
Rád by som sa s niekým takým zoznámil čo je na rovnakej vlne ako ja a vie čím si prechádzam..
Lebo mám taký pocit že som jediný na svete.. takže len budem velmi rád ked sa mi niekto ozve.. Dakujem.

laurikagab
•
25. júl 2024

@lukynoo ja mam ‘podozrenie’ na gilbertov syndrom..vzdy mi vychadzaju vysoke hodnoty bilirubinu..doktor to zatial neriesil

kukuk29
•
25. júl 2024

@lukynoo ja mam zisteny a zijem tak ako pred tym ako mi ho zistili a teraz som na to aj par rokov zabudla 😂🙈

martinastaj
•
25. júl 2024

@lukynoo ja ho mám potvrdený geneticky, nikto to nerieši, že to nieje potrebné

pininka1
•
25. júl 2024

Môj muž a už vieme ze aj syn. Tebe to niečo konkrétne spôsobuje? Lebo oni sú len viac unavení, syn sem tam ma dosť zle oči,teda bielka.

martinkaf
•
25. júl 2024

Aj môjmu 15r synovi zistili úplnou náhodou vlani...keď mal bolesti v oblasti krížov dlhodobé a lekari si ho len pohadzovali že sa moc námaha...v nemocnici na moje urgencie mu porobili všetky možné vyšetrenia a prišlo sa na to...

veronika2316
•
25. júl 2024

Ja mám a nemám pocit že ma to nejako obmedzuje veď to nič nie je

kukuk29
•
25. júl 2024

@veronika2316 presne 🙂 keby nemam zvysene hodnoty bilirubinu v krvi pri odberoch ani neviem ze take nieco mam 🙂

jajka888
•
27. mar 2026
@pininka1

Môj muž a už vieme ze aj syn. Tebe to niečo konkrétne spôsobuje? Lebo oni sú len viac unavení, syn sem tam ma dosť zle oči,teda bielka.

@laurikagab
@pininka1
@lukynoo mozem prosím vás vedieť ake ste mali hodnoty bilirubin celkového?
Synovi 23 ročnému to zistili a som z toho vydesena
Ostatné pečeňové testy ma z krvi v poriadku
Celkový bilirubin 50😒

laurikagab
•
27. mar 2026
@jajka888

@laurikagab
@pininka1
@lukynoo mozem prosím vás vedieť ake ste mali hodnoty bilirubin celkového?
Synovi 23 ročnému to zistili a som z toho vydesena
Ostatné pečeňové testy ma z krvi v poriadku
Celkový bilirubin 50😒

@jajka888 pozerala som v karte zdravotnej rok 2002 -25,8 aj teraz mám v rozmedzí 24,8-25,7..50 je asi dosť myslím