Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@julia2002
@julia2002 ahoj, mala by si mat este korekciu cca o 4-6tyzdnov, ak nechytila, tak by mala kozmeticka dorobit. Mne niekde tiez vypadla ale ta farba mi niekde aj postupne vystupila o par tyzdnov, cize na zaciatku vyzeralo ze tam nebude ale casom vystupila. A dorabkou mi spravila zopar miest kde som to mala slabo
Veronika Kocianová, kráľovná a elita, odborníčka s 200% výsledkom, ktorá sa schováva za svojho manžela (asistenta) a keď sa jej snaží dovolať nespokojná zákazníčka, tak nemá záujem komunikovať. Pani Kocianová, keby ste mali čisté svedomie, tak nemáte problém komunikovať so zákazníčkou aj dva mesiace po vyhojení. S hrdosťou vystavujete fotky s čerstvo vytetovaným obočím, prezentujete sa ako najlepšia kozmetička na svete, ale prečo nedáte foto aj mesiac-dva po vyhojení? Dávate vyplniť zákazníčke dotazník spokojnosti s tetovaním, aby ste mali dôkaz, že odchádzala spokojná. Áno, hneď po tetovaní je to super, ale po dvoch mesiacoch ledva vidno čiarky, až nejaké vôbec zostanú, načo sa hneď ohradíte tým, že to nie je chybou kozmetičky, ale nesprávnym ošetrovaním samotnej zákazníčky. Už len to Vaše prezentovanie seba samej je smiešne, neprofesionálne a prehnané. Neznamená, že keď máte vyštudovanú zdravotnícku školu, tak musíte byť jednoznačne TOP! Neznesiete žiadnu kritiku a za svoju pracu nechcete niesť žiadnu zodpovednosť! Keď Vám niekto napíše negatívnu recenziu na fb, tak namiesto rozumného vysvetlenia ho jednoducho zablokujete. Dlho som sa rozhodovala ku ktorej kozmetičke pôjdem, nakoniec som si vybrala Veroniku Kocianovú, vďaka Vašim recenziám, ktoré si na 200% píšete sama aj s Vašim podareným manželom. Nehovorím, že nemám ani jednu čiarku, ale vďaka recenziám a Vašim prezentovaním sa, som si to obočie predstavovala úplne inak. Samozrejme, že potrebujem korekciu, ktorú má každá kozmetička v cene, ale do Vášho salónu už nevkročím! Nemám problém dať 80 eur za korekciu, ale do Vášho vrecka by som už nedala ani cent! Moje obočie nie je hodné 120 eur! Veroniku Kocianovú v žiadnom prípade neodporúčam, ani keby bola jediná pod slnkom! (čo sa aj tak prezentuje)
@tina2222 presne tak Kocianová otrasné niečo.Po pár dňoch som mala obočie prašivé,sivé,rozmazané.

@nela1979 v tepliciach sopčákova je topka