icon

Kto podstúpil operáciu cholesteatómu stredného ucha?

zuzanaxy30
28. máj 2024
tojeon
22. júl 2024

@zuzanaxy30 ja v BA, dva krát na oboch stranách

sofinka18
8. aug 2024

@tojeon
@tojeon Dobrý deň, prosím Vás kde ste boli operovaná.
@tojeon dnes som dostala termín na november.. prosím ako to prebiehalo aká bola rekonvalescencia, ďakujem

mimuska123_
5. dec 2024

@sofinka18 dobry den, ako ste dopadli?
Ocinovi to budu operovat, ze ako to prebiehalo.
Dakujem

sofinka18
28. dec 2024

@mimuska123_ Dobrý deň prajem, mne vyberali cholesteatom a ešte aj rekonštrukciu kosticiek, kúsok chrupavky odobrali z ucha a použili na prepojenie nakovky a strmienka.. po operácii boli dva týždne náročné..bolesť hlavy a ucha, prevazy.. a teraz je už dobre.. bolesti hlavy prešli, aj ten strašný tinnitus.. netečie už hnis z ucha ale sluch sa dostal na úroveň 30%.. čo by som Vám ešte napísala? Kľudne aj do súkromnej správy mozete

bulaby
15. jún 2026
@sofinka18

@mimuska123_ Dobrý deň prajem, mne vyberali cholesteatom a ešte aj rekonštrukciu kosticiek, kúsok chrupavky odobrali z ucha a použili na prepojenie nakovky a strmienka.. po operácii boli dva týždne náročné..bolesť hlavy a ucha, prevazy.. a teraz je už dobre.. bolesti hlavy prešli, aj ten strašný tinnitus.. netečie už hnis z ucha ale sluch sa dostal na úroveň 30%.. čo by som Vám ešte napísala? Kľudne aj do súkromnej správy mozete

@sofinka18 dobry den, synovi prave nasli cholesteatom a to dost velky23 mm zatial nevieme aky bude dalsi postup, no obavam sa ci mu to pri tako naleze neposkodilo ak sluchove mosticky. Mala by som na Vas otazocku, aky ste mali velky nalez ze vam to poskodilo aj kosticky? Operovali vam to otvorene na jeden krat, alebo najskor riesili operacne cholesteatom a az neskor kosticky? Vopred dakujem za odpoved.