icon

Kto zostaví cenovo dostupný jedálniček na priberanie?

27. jan 2025

Je tu niekto kto vyhotovuje jedálničky na priberanie na váhe ale nie draho? Ďakujem

denkabemommy
•
27. jan 2025

Jednoduché, jedz viac 🙃.. nepotrebuješ k tomu jedálniček. A áno, viem aké je ťažké pribrať a tiež jesť viac ale nič iné neexistuje, rovnako ako na chudnutie aj na priberanie vieš použiť kalorické tabuľky. Nastav si to tak na 2000-2500kcal denne a sleduj ako pôjde váha pomaly hore. Samozrejme, dodržuj gramy bielkovín, sacharidov,…

autor
•
27. jan 2025

@denkabemommy problem je to že ja sa týmto tabulkám absolutne nerozumiem. Preto by mi bolo jednoduchšie ak by som mala po ruke nejaké vysokokalorické recepty.

denkabemommy
•
27. jan 2025

Každý recept môže byť vysokokalorický, ak zješ správne množstvo. K tým tabuľkám ti veľa netreba, odvážiť jedlo (jednotlivé druhy zvlášť) a nahodiť to tam. To nie je jadrová fyzika, človek tomu veľmi rýchlo pochopí.

amazonka13
•
27. jan 2025

🍏 Daj si vyšetriť štítnu žľazu u endokrinológa. Jedz všetko, vyberaj si potraviny s väčším obsahom tuku, cukru, bielkovín... Začni cvičiť, ak máš možnosť, skôr pomalé formy cvičenia, môžeš zvoliť aj fitko. Narastie ti svalová hmota (nie za týždeň 🙂 ) budeš vyzerať objemnejšie.