icon

Ktorú metódu na operáciu kŕčových žíl vybrať?

tinka100
Včera o 18:46

Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom kŕčových žíl. Najprv som ich mala len na 1 nohe. Už sa mi začali robiť aj na druhej nohe. Kŕčové žily mám dedičné (moja mama zomrela na pľúcnu embóliu - mala kŕčové žily a trombózu). Poraďte mi prosím nejakého fakt dobrého cievneho chirurga, ktorý by mi tie poškodené žily vedel dať do poriadku tak, aby sa mi to už nevrátilo. V minulosti som bola na sklerotizácii, lenže cca po 2 rokoch sa mi kŕčové žily objavili na iných miestach. Mám žilovú nedostatočnosť.
Poraďte mi prosím, či je lepšia klasická operácia alebo nejaká moderná metóda a či to aj prepláca poisťovňa Dôvera. Ďakujem vopred za odpovede a skúsenosti.

patrike
Včera o 18:49

Tiez to mam, hoci som muz. Lekari :
- cievna ambulancia : dajte si to operovat
- ustav srdcovych chorob : nedajte si to operovat
Mozes si vybrat ...

natalka13
Včera o 18:56

Niektore treba vytiahnut kompket ine iba sklerotizovat. To rozhoduje lekar.
Ja dom 100% za konzultaciu v NUSCh

ivanjecim
Včera o 19:25

Ja som bol par rokov dozadu na laserovu ablaciu v IMEA Košice.
Urcite odporucam moderne metody, zakrok pri vedomi (asi 30 minut), domov som isiel po svojich. Union to preplaca(l), neviem ako Dovera.

anonym_5024b9
Včera o 19:29

@tinka100 akákolvek operácia je zbytočná, všetko sa ti po čase aj tak vrati. A este horšie. To ti však nikde nepovedia.

emily76
Včera o 19:47
@anonym_5024b9

@tinka100 akákolvek operácia je zbytočná, všetko sa ti po čase aj tak vrati. A este horšie. To ti však nikde nepovedia.

@anonym_5024b9 no mna napr lekar upozornil, ze po zakroku sa mi mozu urobit krcove zily inde a aj sa urobili. Nie horsie, ako som mala predtym. Chodim cca raz za 2 roky k nemu, vzdy dopichne, co treba. Moj stary otec nal bercove vredy, tam by som sa teda zanedbanim liecby dostat nechcela.

anonym_ad8d09
Včera o 20:48

Tiež odporúčam laserovú abláciu, sú to už roky a nič sa mi nevrátilo. Robené v Košiciach, zákrok dve hodiny a domov. Maximálna spokojnosť.