Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@katarinanr a kde sa ten pán schováva? 😕
@katja78 Pan zije v Dominikanskej republike. Citala som o tom neviem uz presne kde, ale v snahe najst nejaky link kde sa o tom pise, som nasla jeden komplexny zaujimavy clanok http://owndoc.com/candida-albicans/miracle-mine...
@katarinanr a on je vo svojej rodnej krajine trestne stíhaný?
@katja78
"Because various countries would like to arrest Mr. Humble for causing the deaths of their citizens, he exiled himself to the Dominican Republic, a country without extradition treaties."
"Jim Humble is wanted in Malawi Africa and other African countries surrounding it, and has at least two arrest warrants out for him, regarding the poisoning and death of several people who have died due to taking this procedure and giving them false information."
I fervently hope that Humble will sue me, because the outcome will prove once and for all that his whole setup is a scam:
1. Humble claims that electron shells fully envelop covalently bonded molecules (or polyatomic ions). That is a gross misrepresentation of basic chemistry that nicely helps draw the wool over our eyes.
2. Humble claims that by pulling some of the electrons out of their outer shells, that the entire molecule will disintegrate into separate atoms. That is nonsense for many reasons, one of them being the threedimensional electron orbital structure of molecules and hence the need of a lot of electron-pulling in many places simultaneously – impossible to do unless half of the blood serum would be replaced by MMS.
3. Humble claims that part of the MMS “curing mechanism” involves the creation of free oxygen atoms, and that that free oxygen is totally harmless because “it can not oxidize things but become part of the water or carbon dioxide in the body”. This is complete nonsense. An oxygen atom will immediately destroy the first random molecule it comes into contact with – whether it be that of a pathogen or that of your body.
4. Then follows a claim on how oxygen “can’t do damage to the body”, because its oxidation strength is “only 0.95 Volts”. This claim is patently false. Oxygen is very harmful – so harmful in fact that breathing pure oxygen for just a few hours will result in permanent brain damage due to central nervous system oxygen toxicity. Every IC ward nurse knows this, and adjusts the supply of supplemental oxygen such that the patient never breathes pure oxygen, or even 50% or 40% oxygen. The devices used are designed in a way that the patient can never breathe pure oxygen, because it would kill in less than a day. Under higher pressures than atmospheric pressure, Oxygen can kill in minutes. Every NITROX SCUBA diver knows that. Even the 21% oxygen in our air damages our cells and tissues all the time, and our body has to repair that damage all the time. It has even been postulated that the oxygen in the air we breathe is a small contributor to causing lung cancer.
5. Humble also says that the Chlorine split off by his carcinogenic concoction is nothing to worry about, because it “turns into harmless table salt by combining with Sodium in the body”. Well, no. There is no free Sodium (Na+) in the body for the Chlorine atom to attach to. Instead, it will severely damage the nearest protein molecule or DNA strand or anything else it touches.
6. Humble claims that there is a big difference between the proteins in bacteria, viruses, fungi and parasites and in the proteins in our bodies. He says that MMS kills only the proteins in the pathogens, but not in our bodies. But he is wrong. There is no such fundamental difference. All proteins react the same to free radicals.
There are many more wild, unsubstantiated claims and plain untruths in that PDF. For the layperson, it looks like an impressive explanation of fundamental biochemistry principles. For anyone with a basic knowledge of highschool chemistry, it is unadulterated baloney. Basically, Humble claims that “All pathogens and all diseases and all sick cells are anaerobic and MMS kills only those because it is a weak oxidizer and therefore can only oxidize weak pathogens and anearobics are weak but it oxidises them very powerfully like an explosive because MMS is basically an explosive but can’t oxidize any cells or tissues in the body.” (From a Project Camelot interview). Then he affirms that MMS can cure any disease, including cancer. If you believe that then I have a bridge to sell you on the Moon.
@katarinanr vďaka..môžem poprosiť aj zdroj?
@katja78 to je par zaujimavosti z toho dlheho clanku co som spominala http://owndoc.com/candida-albicans/miracle-mine... chapem ze asi malokomu sa chce citat cely, ale skutocne odporucam precitat, aj tu cast s odhadom kolko na tom Humble zaraba, je to cisty vysmech z jeho strany, ked sa odvolava na multimilionovu farma lobby a pritom on sam taha peniaze z chorych ludi, co su v najtazsich zivotnych situaciach, do slova a do pismena zlatokop :(
@katarinanr je to zase tvrdenie proti tvrdeniu, na internete beztak 50 percent toho čo sa píše pravda nie nechcem sa .zastávať sa nejakého pána Humbla, čítam len konkrétne články skúsenosti ľudí z obidvoch strán - veda, lekári, naproti tomu veci veľakrát vedou nevysvetliteľné, skúsenosti s alternatívnou medicínou a tak. Koľko na tej knižke a na svojej cirkvi zarába pán Humble? Koľko zarábajú naši lekári? Poctivo? to je vec svedomia.
Ešte raz - keď má človek také skúsenosti s lekármi ako ja, s prihliadnutím na chorobu pozerá sa na vec ináč
@vlkolinec Prosim Vas, ake tvrdenie proti tvrdeniu? Fakty a dokazy nie su ziadnym bezduchym tvrdenim, alebo "mavanim rukami" ... nechapem ako moze niekto stavat vedu a vyskum do pozicie nabozenstva a ludia to kludne tak zoberu bez toho ze by im to vobec prislo co len trosku smiesne.
V com Vase skusenosti s lekarmi ospravedlnuju sektarov a sarlatanov? Ked budete mat doma zlu skusenost s Vasou kuchynskou linkou, kupite si hrackarsku maketu urcenu na hranie pre deti a budete vsetkym vysvetlovat, viete keby mate tie skusenosti co ja, tak sa na to pozerate inac, to nevadi ze nesluzi na varenie, ale na tej predoslej sa mi tiez par krat nepodarilo navarit co som planovala, tak je to v poriadku. Tak ked mate zle skusenosti s lekarmi, nasmerujete svoju doveru v sektarov a sarlatanov, ktori nemaju kozu na ksichte, klamu chorych ludi a ktorych produkty nic neliecia ale su urcene na zarabanie penazi a ked potom kvoli tymto produktom zomriete, tak si poviete, je to v poriadku, sme ludia, kazdy raz zomrie?
Treba si davat o to vacsi pozor, clovek sa lahko stane cielovou skupinou.
@vlkolinec Ked Humble vo svojej knihe napisal ze "kyslik ma kladny naboj" a chemia hovori ze kyslik je 2 minus, je toto "tvrdenie proti tvrdeniu"? A ked sa na zakladnej skole vyucuje, ze kyslik je 2 minus, je toto "platena farma propaganda"? A co ti, ktori studovali ZS pred 97? To bola pred-platena farma lobby?
Nasla som zaujimavu debatu - rozpravu, vedenu priamo s panom Humblom. Mozete si ju precitat tu
http://healthwyze.org/index.php/component/conte...
A povodny clanok http://healthwyze.org/index.php/component/conte...
Zaujimave, ze ludom tak velmi vadi, ze taketo a podobne rozpravy nie su dost "profesionalne", ze su napisane negativne emocionalne zafarbenym stylom a preto ich odmietaju citat. Je zaujimave, ze kniha pana Humbla nebola napisana vecnym stylom, ako prva zosmiesnuje, osocuje a disponuje agresivne negativne zafarbenym stylom, ale s tym nemaju najmensie problemy...
A ked teda nevieme ktoremu "tvrdeniu proti tvrdeniu" uz v dnesnej dobe verit, staci si precitat Safety data sheet pre Chlorine dioxide https://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine_dioxide
A pre zastancov "preco by to len robil, ved on MMS nepredava" -> Ked si zalozim sektu a vymyslim ze ludia mi budu platit za to, ze do nej mozu patrit, tak ju potrebujem aj nejako spropagovat, aby bol o nu zaujem. Dajme tomu ludia su chudobni, nebudu platit za veci, ktore nepotrebuju, ale take zdravie potrebuje kazdy. Instantny liek na vsetky choroby sveta by mohol poskytnut dobru a rychlo sa siriacu reklamu pre sektu s ktorou by potom rad spolupracoval aj hociktory vyrobca. Isty zisk pre kazdeho, no nekup to! Ludia budu za tym saliet, ale co ked im z toho bude zle? Nevadi, tak im povieme, ze ked im je zle, to znamena ze to funguje, ze sa liecia, ze vsetko zle odchadza z tela prec. A co ked na to zomru? Nevadi, chlor ma prilis kratky polcas rozpadu, nedaju sa jeho zvysky detekovat v tkanivach. Bingo! Mame tu dokonale klamstvo a isty zisk! Nooo aaale co ak na to niekto pride? Ziadny strach, povieme ze sa jedna o platenu farma propagandu! Vybavene! Este treba spomenut ze BILLOVI GATESOVI nezalezi na zdravi obycajnych ludi a si zahojeny!!! Kym sa Bill spamata, v klidku sa prestahujes do Dominikanskej republiky a nikto ti nic nemoze.
@katarinanr Práve som si namiešal 6aktivovaných kvapiek MMS. Huráááá , nech žije Humble!!!! 🙂 😝 🙂
@starymatroz prosim ta a ako je to s tebou? ty si aj clenom tej cirkvy Genesis? platil si nejake "vstupne"? alebo ako to prebieha, ked niekto zo Slovenska alebo Ceska sa chce stat veriacim? dakujem
@katarinanr Vidím, že sa veľmi snažíš aby sme ťa zobrali medzi seba, no uvedom si, že ako nováčik nebudeš mať na odmenu v doláčoch zatiaľ nárok. Najskôr sa musíš osvedčiť, zložiť prísahu a ešte zvládnuť všelijaké skúšky. Prvá, zjesť živú myš a zapiť to MMS 😀
kks to myslite vazne, ze tolki beriete to svinstvo??? a este ho davate aj svojim detom???
Bežte už niekam s tým spamom 😕 Naše deti jedia a pijú len zdravé veci::chlor vo vode z vodovodu + iné svinstvá v nej a chlorid sodný tiež bežne ako soľ,o ktorej by ste si mali všetci tiež niečo naštudovať..potom cukor najlepšie biely a tiež vééľa bieleho pečiva,postrekované ovocie z potravín,dusičnanovú mrkvičku a mnooho dobrôt,čo nakúpite vždy a všade 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@starymatroz vidím,že si nastúpil ako vždy s humorom :D Ja už som v tom spame a väčšnom kopírovaní rôznych stránok úplne stratená..Fakt nechápem,čomu tu nerozumejú""MMS a vaše skúsenosti " ,tak prečo tu cpú nejaké zlátaniny?? 😖
@janka2273 Prosim Vas a u Vas je to ako? Kto Vam odporucil knihu? Vstupili ste do Cirkvy Genesis 2? Alebo co Vas motivuje v otazke zdravia doverovat Jimovi Humblovi, ktory je povolanim zlatokop a urcite sa vsetci ludia ktori maju co len stipku logiky a zdraveho rozumu zhodnu na tom, ze je to sektar (zalozil si vlastnu cirkev ktora sa odstiepila od vacsej etablovanej cirkvy) a tiez je velky manipulator (jeho kniha nie je pisana vecnym stylom, nejedna sa o zbierku vecnych informacii, ale ucelovo a cielene negativne emocionalne zafarbene podsuva vlastne myslienky)... preco Vas zaujal jeho vymysel a nie tisice inych vymyslov, ktore ludia vymysleli na liecenie rakoviny? (Napriklad jest ovocie a zeleninu? Alebo jest sodu bikarbonu?) Vopred dakujem za zdielanie Vasich cennych skusenosti.
@katarinanr Katarínka, žiadny strach. On zlatokop, ty zlatokopka,spíkuješ určite super, mal by som vás zoznámiť. Je to už starý dedo, tak hádam veľa nepožije. Ak nie, tak mu namiešame to jeho zázračné mms a o zisk sa podelíme. fifty-fifty. 😀 😀 😀
@janka2273 Veď to sa už ani inak nedá, no na druhej strane, dievčina to je trpezlivá a pracovitá. Ide za svojim cieľom neochvejne dál.Uvedom si, koľko času tomu venuje, dokonca si prečítala aj knižku. 😉
@aduuus svinstvo berú tí ostatní, nám to chutí 🙂
@katarinanr Katka.začala si tu s tým,že si bola na pohrebe,kde niekto niečo povedal...následne vznikli titulky v médiách"Slovenskom OTRIASLA smrť.."a začali ste si tu s druhou Katkou vypisovať a Ty hlavne kopírovať rôzne články atd + rýpať do ľudí..Baví Ta to ešte??
Ja sa len pýtam,kde máš nejaké výsledky ohľadne toho úmrtia,čo si tu mala dať???
Lebo takto mi to pripadá iba ako cielené trolovanie a nič podstatné si tu nedala..ani sa mi nečuduj,že ma to nebaví dookola komentovať 😉
Príd tu prosím až vtedy,ked budeš mať niečo relevantné,inak na to kašli a nespamuj to tu pls...
@starymatroz Oni sa stále oháňajú s tým,že aktivovanín chloritanu a kyseliny vznikajú aj iné látky...Ale prečo sa nepozrú na CDS..je to len chlordioxid + destilka 😝
@starymatroz pripadaju Vam ako muzovi normalne taketo urazky? Nepoznam tu zenu ale ste ubohy
@janka2273 Vsetko su to moje skusenosti s kvapkami MMS od prvej skusenosti (pohrebu) cez hladanie informacii na internete, v knihe, oslovovanie vedcov, dialog s lekarmi...
Je jedno ci sa pozerame na chlordioxid, alebo kyselinu chlornu, obe su toxicke latky, ktore v mnozstvach ktore prekracuju stanovene bezpecnostne limity skodia zdraviu a sposobuju chronicku toxicitu.
Tak ja sa tu normalne zdielam, ako sa ludia v dnesnej dobe zdielaju na socialnych sietach, na modrom koniku sa zdielam cele roky, su tu rozne skupiny a fora kde sa zdielam na temy ktorych sa tykaju... Takze Vase pohorsovanie by bolo na mieste, keby "spamujem" skupinu o chudnuti po porode, alebo pre mamicky s dvojcatami, ale tu su moje prispevky uplne adekvatne, tato diskusia sa tyka MMS a to v kazdom mojom prispevku najdete. Kazdy clovek ktory co len trosku rozmysla a ma logicke myslenie tam vidi ocividne prepojenie s nazvom diskusie.
@katarinanr A ešte niečo záverom..prišla si tu ako milá a vystrašená žena ,no teraz pôsobíš ako arogantná a drzá osoba,ktorá si nevie nájsť slušný spôsob komunikácie 😒 😕 Máš nejaký dôvod,aby si na mňa útočila.vid Tvoj štým písania v správe adresovanej mne???Nemám ten pocit,že by som Ti niekedy nejak ublížila,či sa bavila s Tebou neslušne!? Tak s tou aroganciou prosím prestaň,aby to tu nevyzeralo ako na tržnici..
Čo sa týka tej Tvojej zeleniny,ako lieku na rakovinu....no nie som si istá,že so zeleninou z bežného obchodu niečo poriešime 😖 Netreba zabúdať,že každý nemá svoj zdroj bio potravy a ani peniaze na vhodnú zeleninu ,či ovocie z obchodu...
A soda bikarbona???Neboj..tú už dávno používam napr. na kúpeľ 😉 Vhodná je miešať s kvalitnou soľou 1:1-vyťahuje to z tela bordel po ožiaroch a rôznych iných vyšetreniach okrem iného 😉
Nemysli si,že ked užíva niekto MMS/CDS,že nevie piť a jesť nič iné..dávno sme vynechali bežný cukor,soľ a iné veci,čo do nás na tomto svete bežne cpú od malinka a ničia tým vedome naše zdravie....nie sme banda tupých hlupákov,ako si Ty o nás po prečítaní pár článkov a jednej knihy zrazu myslíš..Bežne frčím napr. aj na Kremeline..aj to Ti odporúčam naštudovať 😉
@starymatroz a maximalne trapny... clovek by aj cital tuto debatu ale sa spamatajte chlape a netobte nam muzom hanbu uz..
@janka2273 Nejedna sa o ziadne "utocenie" ako to nazyvate, oznacili ste moje prispevky za spamovanie, tak to len uvadzam na spravnu mieru, ze sa doteraz o ziadne spamovanie nejednalo, zial odhliadnuc od konkretne tejto spravy, ktoru ste mi napriklad aj Vy mohla poslat v sukromnej poste a nezatazovat tak ostatnych citatelov svojim spamovanim.
@katarinanr Áno,píšeš o mms,ale nie o svojej skúsenosti s ním...a to je rozdiel..Ty nie si úžívateľ a nemáš žiadnu osobnú skúsenosť,tak nemáš čím podstatne prispieť do témy žiaľ..kopírovať rôzne stránky a vyjadrenia niekoho vie a môže každý...Pred časom si mi písala,že sem dáš relevantné info,aby si nám objasnila,kvôli čomu ten pán zomrel...Máš tie info? Lebo stále na to čakáme...
A to,že si si vymazala foto z profilu ešte neznamená,že zmeníš aj štýl komunikácie--žiaľ k horšiemu ☹

mne pomohlo koloidne striebro,okamzite na kvasinky, na virusy na nadchu....