icon

Lavekan a Tryptofan

1. dec 2025

Ahojte je tu niekto kto užíval dlhodobo lavekan a aj mu pomohol ?? V letáku je napísané že max 3 mesiace ja som dostala odporúčanie od psychiatricky a beriem aj tryptofan ..neviem ci mozem brat oboje alebo nie

Dakujem

joja101
1. dec 2025

Mne napríklad nezaberal vôbec, žiadny rozdiel to nebol. A čo viem, tak viacerí majú takúto skúsenosť. Čo mi ale pomohlo, tak je Revitanerv. Ešte stále ho užívam.

autor
1. dec 2025
@joja101

Mne napríklad nezaberal vôbec, žiadny rozdiel to nebol. A čo viem, tak viacerí majú takúto skúsenosť. Čo mi ale pomohlo, tak je Revitanerv. Ešte stále ho užívam.

@joja101 pomohol vám aj na uzkosti a panicke ataky ?

anonym_be84f2
1. dec 2025
@anonym_autor

@joja101 pomohol vám aj na uzkosti a panicke ataky ?

@anonym_autor ja uživam aj aschwagandu, macu, tryptofan, magnezium všetko od Gymbeam a este Guajacuran. Odporucam

autor
1. dec 2025
@anonym_be84f2

@anonym_autor ja uživam aj aschwagandu, macu, tryptofan, magnezium všetko od Gymbeam a este Guajacuran. Odporucam

@anonym_be84f2 aschwagandu nemôžem skrz liekov na tlak

anonym_be84f2
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_be84f2 aschwagandu nemôžem skrz liekov na tlak

@anonym_autor to ma mrzi, mate vysoky? ja mam nizky. Pomaha mi Magnosolv kazdy den rano si davam a k tomu 2x gaujacuran. Chystam sa aj k psychiatričke čakam 3 mesiace na termin

autor
1. dec 2025
@anonym_be84f2

@anonym_autor to ma mrzi, mate vysoky? ja mam nizky. Pomaha mi Magnosolv kazdy den rano si davam a k tomu 2x gaujacuran. Chystam sa aj k psychiatričke čakam 3 mesiace na termin

@anonym_be84f2 aj vysoky som mala ale to mozno skrz uzkosti neviem ale mam hranicnu veľkosť komory ...ja sa snažím brat každý druhý den bcko , magnerot beriem aj omega 3 a vitamín D

anonym_077d28
28. mar 2026
@anonym_be84f2

@anonym_be84f2 prosím vás to užívate každý deň všetko?

anonym_be84f2
28. mar 2026
@anonym_077d28

@anonym_be84f2 prosím vás to užívate každý deň všetko?

@anonym_077d28 magnosolv, 2 magnezia, aschwagandu ano… Ale ja som psychiatricky pacient ja mam predpisane antidepresiva len ich neuživam takže niečo brať musim keď stale citim strach, uzkost, nepokoj dokonca už sa mi aj ťažko zaspáva😔Uživam aj macu, tryptofan, ale nie každy deň nerobilo mi to dobre lebo je to dost silne spolu